ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [13/10/2021]

 
Sorin Cîmpeanu: Atâta vreme cât sunt permise foarte multe alte activități, nu cred că este bine să începem cu închiderea școlilor (VIDEO)
     
Sorin Cîmpeanu: Atâta vreme cât sunt permise foarte multe alte activități, nu cred că este bine să începem cu închiderea școlilor (VIDEO)

Principiul conform căruia școlile se deschid primele și se închid ultimele a fost agreat de toată lumea, a subliniat Sorin Cîmpeanu, ministrul interimar al Educației, miercuri seară, pe B1 tv, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Ministrul interimar al Educației, pe B1 tv. Sorin Cîmpeanu: „Atâta vreme cât sunt permise multe, foarte multe alte activități, nu cred că este bine să începem cu închiderea școlilor” „Principiul conform căruia școlile se închid ultimele și se deschid primele a fost agreat de toată lumea. Atâta vreme cât sunt permise multe, foarte multe alte activități, nu cred că este bine să începem cu închiderea școlilor. (…) Ordinul de ministru – ministrul Sănătății pentru asigurarea dreptului la sănătate, ministrul Educației pentru asigurarea dreptului la educație – este foarte clar, are două reguli generale aplicabile pentru toată lumea. Apare un caz de infectare într-o clasă, se suspendă prezența fizică în acea clasă. Apare un număr de peste 50% din numărul claselor cu suspendarea activității fizice, se suspendă activitatea în toată școala. Acestea sunt regulile generale, general aplicabile. Pe de altă parte, există două articole celebre deja (…) pe baza cărora se poate suspenda activitatea cu prezență fizică, se poate trece în online, și fără îndeplinirea acestor condiții, dar acest lucru este creat tocmai pentru a face diferența în funcție de situația reală din fiecare școală”, a spus oficialul. El a vorbit și despre situația din Ilfov, unde Direcția de Sănătate Publică a început să trimită notificări școlilor pentru a trece la sistemul de predare online. „Direcția de Sănătate Publică Ilfov, într-un mod cu totul și cu totul surprinzător, și-a depășit în mod clar atribuțiile legale. A reușit să încalce și (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
SUA este avertizată cu privire la un posibil atac al Statului Islamic din Afganistan. (...)
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru a făcut un anunț neașteptat. Prezentatorul TV știe ce o să facă românii la sfârșitul (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii din gimnaziu și liceu vin pe 3; cei din primar și grădiniță vin pe (...)
Ministerul Educației îmbrățișează propunerea Consiliului Național al Elevilor de a transforma cele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY