ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [13/10/2021]

 
Sorin Cîmpeanu: DSP Ilfov ar fi trebuit să știe că în județ există școli fără nicio infectare și școli cu zeci de cazuri. Până când se schimbă legea, se respectă legea, este foarte simplu (VIDEO)
     
Sorin Cîmpeanu: DSP Ilfov ar fi trebuit să știe că în județ există școli fără nicio infectare și școli cu zeci de cazuri. Până când se schimbă legea, se respectă legea, este foarte simplu (VIDEO)

Direcția de Sănătate Publică Ilfov a afectat procesul de monitorizare a desfășurării procesului de învățământ și a perturbat grav funcționarea mecanismelor administrative de gestionare a situațiilor în stare de alertă, a declarat Sorin Cîmpeanu, ministrul interimar al Educației, miercuri seară, pe B1 tv, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, în contextul în care DSP a notificat școlile din județ pentru a trece în online. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Sorin Cîmpeanu, pe B1 tv, despre situația școlilor din județul Ilfov „Direcția de Sănătate Publică Ilfov, într-un mod cu totul și cu totul surprinzător, și-a depășit în mod clar atribuțiile legale. A reușit să încalce și Hotărârea CNSU nr. 76 și Ordinul comun 5538 Educație-Sănătate, a reușit să se substituie CJSU, ISJ și tuturor unităților de învățământ din județ. Mai mult decât atât, am impresia că a dorit să se substituie și Departamentului pentru Situații de Urgență, acesta fiind îndreptățit cu emiterea ordinelor de carantinare”, a declarat oficialul. Inițiativa DSP Ilfov a făcut rău din mai multe puncte de vedere, a explicat Sorin Cîmpeanu. „N-a ținut seama de faptul că sunt școli foarte aglomerate în care se învață în două-trei schimburi cu un număr maxim de elevi clasă și în același timp, în același județ, sunt școli cu un număr mic de elevi în clasă în care se învață într-un singur schimb. Acest lucru este cunoscut de direcția școlii, constituie o specificitate. De asemenea, ar fi trebuit să știe că sunt școli în care nu este niciun caz de infectare și sunt școli în care sunt zeci de cazuri de infectare în rândul elevilor și profesorilor. Ar fi trebuit, poate, să facă o anchetă epidemiologică înainte de a formula această propunere, în rândul celor 270 de școli din județul Ilfov, ceea ce în mod evident nu a făcut. În (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
SUA este avertizată cu privire la un posibil atac al Statului Islamic din Afganistan. (...)
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru a făcut un anunț neașteptat. Prezentatorul TV știe ce o să facă românii la sfârșitul (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii din gimnaziu și liceu vin pe 3; cei din primar și grădiniță vin pe (...)
Ministerul Educației îmbrățișează propunerea Consiliului Național al Elevilor de a transforma cele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY