ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [13/10/2021]

 
Gheorghe Flutur (PNL): Suntem flexibili și deschiși pentru că avem urgențe în stradă și în secțiile ATI / Nu uită nici UDMR că a fost dat jos de la guvernare de un fost camarad (VIDEO)
     
Gheorghe Flutur (PNL): Suntem flexibili și deschiși pentru că avem urgențe în stradă și în secțiile ATI / Nu uită nici UDMR că a fost dat jos de la guvernare de un fost camarad (VIDEO)

Gheorghe Flutur, prim-vicepreședintele PNL, a comentat prima întâlnire dintre Florin Cîțu și Dacian Cioloș după moțiunea de cenzură de săptămâna trecută și spune că a fost nevoie de această întrevedere pentru că poziția USR trebuia lămurită. „Avem niște urgențe în stradă, avem niște urgențe în ATI-uri și suntem deschiși să grăbim lucrurile să clarificăm această situație”, a afirmat președintele CJ Suceava, miercuri seară, pe B1 tv, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Gheorghe Flutur (PNL), pe B1 tv: „A calculat USR și am observat așa o fractură de logică, parcă nici n-a existat săptămâna trecută” „Mai întâi, vreau să lămuresc un lucru. Nu s-a văzut până acum Dacian Cioloș cu Florin Cîțu de marți, 5 octombrie, când moțiunea de cenzură susținută de USR a făcut ca Guvernul să pice. Am observat cu toții astăzi că USR nu vrea sub nicio formă cu PSD și cu AUR, vrea cu noi. Săptămâna trecută se consfințise conjunctural, dar s-a consfințit o majoritate cu PSD și AUR. Sigur că a calculat USR și am observat așa o fractură de logică, parcă nici n-a existat săptămâna trecută, nu s-a întâmplat nimic, nu am trântit Guvernul, haideți să facem ceva. Eh, aici discuțiile vor fi în forurile partidului mâine, probabil poimâine vom avea un Birou Executiv ca să discutăm toate lucrurile acestea, după ce ne va informa președintele Cîțu despre toată discuția asta”, a declarat Gheorghe Flutur. Prim-vicepreședintele PNL spune că lucrurile trebuie clarificate cât mai rapid. „Și eu sunt de părere că trebuie clarificate repede lucrurile pentru că situația din țară nu ne permite să amânăm, dar am avut nevoie de o clarificare cu cei din USR, care ne-au fost camarazi. Tot în seara asta am văzut comentarii, nu recunoștea USR că de fapt nu mai există protocol de funcționare a coaliției. Păi, sigur că (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
SUA este avertizată cu privire la un posibil atac al Statului Islamic din Afganistan. (...)
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru a făcut un anunț neașteptat. Prezentatorul TV știe ce o să facă românii la sfârșitul (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii din gimnaziu și liceu vin pe 3; cei din primar și grădiniță vin pe (...)
Ministerul Educației îmbrățișează propunerea Consiliului Național al Elevilor de a transforma cele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY