ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [13/10/2021]

 
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Situația din România este dramatică și creează o frustrare în cadrul corpului medical pentru că trebuia să o evităm. vaccinarea poate opri pandemia (VIDEO)
     
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Situația din România este dramatică și creează o frustrare în cadrul corpului medical pentru că trebuia să o evităm. Vaccinarea poate opri pandemia (VIDEO)

Vaccinarea împotriva COVID-19 scade dramatic riscul de deces, a subliniat Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor, miercuri seară, pe B1 tv, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat, unde a atras atenția că gradul scăzut de vaccinare e și un eșec al corpului medical și al autorităților. Daniel Coriu (Colegiul Medicilor), pe B1 tv: Au mai fost pandemii și specia umană a supraviețuit, dar cu prețul pierderii a foarte multe vieți omenești, pierderi care puteau fi evitate „În România, situația este dramatică. Constatăm un număr mare de infectări, un număr foarte mare de pacienți în Terapie Intensivă, am ajuns la aproape 1.700, depășim limita posibilului. Avem un număr foarte mare de decese legate de infecția COVID-19. Întâlnim forme severe de boală, vedem decese la persoane tinere, persoane sub 40 de ani. De asemenea, întâlnim forme de boală severe la copii. Toate acestea ne dezamăgesc, creează o frustrare în cadrul corpului medical pentru că trebuia să evităm această situație, trebuia să nu ajungem aici atât timp cât am avut la dispoziție și avem la dispoziție metoda dovedită științific că poate opri pandemia, adică vaccinarea”, a spus președintele Colegiului Medicilor. Nevaccinarea, spune el, înseamnă risc de deces. „Oamenii acum constată că avem o rată mare de decese și trebuie să menționăm, și trebuie să subliniem că această rată mare de decese, peste 92% din decese sunt la pacienții nevaccinați. Este un lucru foarte, foarte important de reținut. Nevaccinarea înseamnă risc de deces. Sigur, un vaccinat poate să facă o formă de Covid, o formă ușoară de infecție, dar scade dramatic riscul de deces”, a adăugat Daniel Coriu. Întrebat dacă se poate spune că gradul scăzut de vaccinare poate fi interpretată și ca un eșec al încrederii între cetățeni și medici, precum și dacă există vreo altă variantă de a convinge lumea să se vaccineze, el a (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Programul Auchan, după introducerea restricțiilor din 25 octombrie. Anunțul supermarketului privind regulile de acces (...)
Programul Auchan, după introducerea restricțiilor din 25 octombrie. Anunțul supermarketului privind regulile de acces pentru clienți
Programul magazinelor Auchan s-a schimbat de la intrare în vigoare a noilor restricții, în data (...)
Terapia Cluj dezvăluie că cere de șase luni producerea favipiravir în România. Autoritatea Națională a Medicamentului nu (...)
Terapia Cluj dezvăluie că cere de șase luni producerea favipiravir în România. Autoritatea Națională a Medicamentului nu ar fi oferit nici până acum un răspuns
Terapia Cluj ar fi cerut acum 6 luni să producă în România medicamentul favipiravir, unul dintre (...)
Imagini dramatice: Morga Spitalului Universitar din București nu mai are loc nici pe holuri pentru morții de (...)
Imagini dramatice: Morga Spitalului Universitar din București nu mai are loc nici pe holuri pentru morții de COVID-19
Morga spitalului Universitar din Bucureşti este arhiplină de cei decedați în urma infectării cu (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY