ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 octombrie 2021

 
 

Special Arad [13/10/2021]

 
Actorul din „Star Trek”, William Shatner, după călătoria în spațiu: „A fost cea mai profundă experienţă pe care mi-o puteam imagina”
     
Actorul din „Star Trek”, William Shatner, după călătoria în spațiu: „A fost cea mai profundă experienţă pe care mi-o puteam imagina”

Actorul William Shatner a fost profund emoționat după ce a călătorit cu succes în spațiu, cu ajutorul capsulei „New Shepard” a companiei miliardarului Jeff Bezos,...

cititi articolul complet în Special Arad


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Special Arad +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY