ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 octombrie 2021

 
 

Jurnalmm [13/10/2021]

 
PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL Baia Mare ÎN PERIOADA 15 – 17 octombrie 2021
     
PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE ÎN PERIOADA 15 – 17 octombrie 2021

Vineri, 15 octombrie, de la ora 19.00, pe scena teatrului, are loc a doua reprezentație a spectacolului de revistă ETNO MUSIC SHOW, regia muzicală Călin Ionce, un spectacol care ne va purta prin lumea muzicii tradiționale autentice, îmbrăcate în ritmuri noi și înnobilate de măiestria artiștilor interpreți. Invitatul special al serii, Grupul Iza, va aduce folclorul în luminile rampei așa cum numai ei știu să o facă, cu autenticitate și încărcați de suflul tradițiilor populare maramureșene. Nu vor lipsi interacțiunile cu muzica actuală, concretizate într-un gen hibrid: folclorul, jazz-ul, rock-ul făcând corp comun, într-un stil tineresc. Jam session-ul combină viul și imprevizibilul în note vibrante, abordând melodiile existente dintr-o nouă perspectivă. Publicul îi va revedea din nou pe Sonia Codorean, Aurora Prodan, Rodica Dunca, Mădălina Pop, Loredana Maghear, Diana Topan, Teodora Stupar, Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Petru Damșa, Vasile Pop, Andrei Petruș, Adrian Bogdan, Adam Jenei și Ansamblul Tradițional de la Colegiul de Arte Baia Mare. Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul în sală. Durata: 90 de minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei. Sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 11.00, îi invităm pe cei mici la o întâlnire cu spectacolul HANSEL ȘI GRETEL, după Frații Grimm, regia Traian Savinescu. După multe peripeții, Hansel și Gretel, plini de curaj și istețime, vor fi la înălțime și îi vor veni de hac Babei Cloanța Cotoroanța și o vor pune pe jar. Iar cînd vraja se va rupe, copiii rătăciți în pădure și transformați de strigoiul de babă în turtă dulce vor prinde viață, se vor bucura împreună cu voi și vor cânta fericiți în corul final. Din distribuție fac parte Irina Oțoiu, Vlad Crișan, Carmen Bulancea, Liliana Voș, Camelia Strat, Iulian Bulancea, Mihai Ciceu. Spectacolul se joacă la sala Teatrul de Păpuși. Durata: 60 de (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY