ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [13/10/2021]

 
Dacian Cioloș, înainte de întâlnirea cu Florin Cîțu, Kelemen Hunor și Varujan Pambuccian: Le ofer un parteneriat așa cum sper că ne dorim toți, ca să putem forma o majoritate în Parlament (VIDEO)
     
Dacian Cioloș, înainte de întâlnirea cu Florin Cîțu, Kelemen Hunor și Varujan Pambuccian: Le ofer un parteneriat așa cum sper că ne dorim toți, ca să putem forma o majoritate în Parlament (VIDEO)

Candidatul la funcția de prim-ministru, Dacian Cioloș, a venit la sediul liberalilor pentru o discuție cu președinții PNL și UDMR, Florin Cîțu și Kelemen Hunor, în încercarea de a re-creiona majoritatea parlamentară care a fost la putere în primele opt luni ale anului. La întâlnire participă și Varujan Pambuccian, liderul minorităților naționale. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Ce a declarat Dacian Cioloș înainte de întâlnirea cu Florin Cîțu, Kelemen Hunor și Varujan Pambuccian „N-am venit la această întâlnire ca să aflu ce pot să îmi ofere mie partenerii noștri de coaliție, ci ce sunt ei dispuși să ofere ei de fapt României pentru că va trebui să oferim o soluție pentru România. Le ofer un parteneriat așa cum ne dorim, sper, toți, ca să putem forma o majoritate parlamentară”, a declarat premierul desemnat, miercuri, la intrarea în sediul PNL. Președintele USR a vorbit despre refacerea coaliției și pe B1 tv, marți seară, când a fost invitatul lui Tudor Mușat la „Actualitatea”. „Noi credem că cele mai mari șanse să scoată România din criză le are un Guvern care să aibă o susținere clară, declarată și asumată în Parlament. Din punctul nostru de vedere, în momentul de față, cele mai mari șanse ar trebui să le aibă o coaliție de centru-dreapta, refacerea coaliției între PNL, USR și UDMR. De altfel, activarea ei – pentru că această coaliție are încă un protocol care, din știința mea, este în continuare în vigoare, el n-a fost revocat de niciuna dintre părți, dar vom vedea”, spunea Dacian (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
SUA este avertizată cu privire la un posibil atac al Statului Islamic din Afganistan. (...)
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru a făcut un anunț neașteptat. Prezentatorul TV știe ce o să facă românii la sfârșitul (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii din gimnaziu și liceu vin pe 3; cei din primar și grădiniță vin pe (...)
Ministerul Educației îmbrățișează propunerea Consiliului Național al Elevilor de a transforma cele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY