ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [13/10/2021]

 
Florin Cîțu, după întâlnirea cu Dacian Cioloș: Nu a fost nicio concluzie la această discuție. Cei care au declanșat criza, coaliția USR – AUR – PSD, să vină și cu o soluție (VIDEO)
     
Florin Cîțu, după întâlnirea cu Dacian Cioloș: Nu a fost nicio concluzie la această discuție. Cei care au declanșat criza, coaliția USR – AUR – PSD, să vină și cu o soluție (VIDEO)

Florin Cîțu, președintele PNL, susține că nu s-a ajuns la nicio concluzie în întâlnirea pe care a avut-o cu premierul desemnat Dacian Cioloș (USR), Kelemen Hunor (UDMR) și Varujan Pambuccian (grupul minorităților naționale). Ce a declarat Florin Cîțu după întâlnirea cu Dacian Cioloș „Astăzi nu a fost nicio concluzie la această discuție. Am spus și în această întâlnire că mi se pare normal ca cei care au declanșat criza, adică coaliția AUR – PSD – USR, să vină și cu o soluție. Am primit mandatul domnului Dacian Cioloș, o să mai discutăm să mai vedem, dar astăzi nu există nicio concluzie”, a declarat președintele PNL. Întrebat care era mandatul cu care a venit liderul USR la discuții, Florin Cîțu a afirmat: „Dorește să refacă coaliția și să mai discutăm”. „Astăzi suntem aici, am spus, din respect pentru români. Noi vrem ca România să nu rămână în criză, dar, așa cum am spus și spun de fiecare dată, soluția în primul rând cred că este la cei care au aruncat România în criză, după aceea vedem mai departe”, a adăugat liberalul. Florin Cîțu spune despre USR, AUR și PSD că au „o majoritate testată în Parlament”. „Un alt mesaj pe care l-am transmis a fost acela că atunci când a fost la Cotroceni domnul Dacian Cioloș ne gândim că a avut în spate un mandat sau o majoritate, când USR l-a propus premier pe domnul Dacian Cioloș. Acea majoritate este USR – AUR – PSD. De aceea, revin la această coaliție USR – AUR – PSD, care are o majoritate testată în Parlamentul României, un vot politic”, a mai afirmat Florin (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
SUA este avertizată cu privire la un posibil atac al Statului Islamic din Afganistan. (...)
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru a făcut un anunț neașteptat. Prezentatorul TV știe ce o să facă românii la sfârșitul (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii din gimnaziu și liceu vin pe 3; cei din primar și grădiniță vin pe (...)
Ministerul Educației îmbrățișează propunerea Consiliului Național al Elevilor de a transforma cele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY