ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 octombrie 2021

 
 

Jurnalmm [13/10/2021]

 
În Borșa, ca-n Vestul Sălbatic. Un tânăr de 23 de ani snopit în bătaie în interiorul unei săli de jocuri
     
În Borșa, ca-n Vestul Sălbatic. Un tânăr de 23 de ani snopit în bătaie în interiorul unei săli de jocuri

În Borșa, ca-n Vestul Sălbatic. Un tânăr de 23 de ani snopit în bătaie în interiorul unei săli de jocuri ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția! Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix Azi-noapte, în jurul orei 23.30, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat în timp ce se afla în interiorul unei săli de jocuri. Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind un tânăr de 23 de ani din Borșa, care prezenta vătămări corporale la nivelul capului. Tânărul a relatat faptul că în timp ce se afla într-o sală de jocuri, un bărbat de 42 de ani din Borșa l-ar fi agresat fizic. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  lovirea sau alte violenţe.

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY