ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [13/10/2021]

 
Bancă din Brăila, jefuită în plină zi. Hoțul a fugit cu teancuri de bani. Camerele de supraveghere au filmat totul (VIDEO)
     
Bancă din Brăila, jefuită în plină zi. Hoțul a fugit cu teancuri de bani. Camerele de supraveghere au filmat totul (VIDEO)

Un hoț a reușit să jefuiască miercuri, 13 octombrie, în plină zi, o bancă din Brăila. Bărbatul a dat lovitura în doar câteva secunde. S-a apropiat de biroul unei angajate, pe care a îndepărtat-o, a deschis sertarul biroului, din care a sustras teancurile de bani, după care a fugit. Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 13:00 și a fost filmat cu o cameră de supraveghere, montată în interiorul sucursalei, chiar în spatele biroului angajatei. Bărbatul care a comis infracțiunea pare a fi mai degrabă tânăr, iar pentru a-și proteja identitatea, și-a făcut apariția cu o haină cu gluga trasă și mănuși albe. De asemenea, fața și-a acoperit-o cu o mască anti-COVID-19. În prezent, polițiștii și jandarmii din Brăila fac verificări pentru localizarea și depistarea persoanei care a furat banii din bancă. Jaful din banca din Brăila, filmat de camerele de supraveghere (VIDEO) Imaginile surprinse de camerele video au fost publicate pe internet de site-ul DeBrăila.ro.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
SUA este avertizată cu privire la un posibil atac al Statului Islamic din Afganistan. (...)
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru a făcut un anunț neașteptat. Prezentatorul TV știe ce o să facă românii la sfârșitul (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii din gimnaziu și liceu vin pe 3; cei din primar și grădiniță vin pe (...)
Ministerul Educației îmbrățișează propunerea Consiliului Național al Elevilor de a transforma cele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY