ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [13/10/2021]

 
Incendiu puternic în Galați. Cinci autoturisme au ars în parcarea unui bloc (VIDEO)
     
Incendiu puternic în Galați. Cinci autoturisme au ars în parcarea unui bloc (VIDEO)

Un incendiu puternic a avut loc într-o parcare din Galați. Cinci autoturisme au ars marți seara, în parcarea unui bloc din zona centrală a orașului. Mai multe mașini au fost cuprinse de flăcări în miez de noapte. Din fericire, nimeni nu se afla în apropierea autoturismelor în momentul izbucnirii focului. Nu se știe ce a aprins scânteia dar o anchetă este în desfășurare. Cinci mașini au ars în parcarea unui bloc din Galați Focul a izbucnit într-o parcare din Galați. Incendiul violent a cuprins cel puțin cinci mașini aflate in apropierea unui bloc cu opt etaje de pe o stradă principală a orașului. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Pompierii au acționat rapid pentru ca focul sa nu cuprindă si alte mașini sau chiar imobilul din apropiere. În urma primelor cercetări, autoritățile nu au putut stabilii care a fost acuza producerii incidentului, dar fac acum mai multe cercetări în acest sens. „La momentul sosirii primului echipaj de pompieri incendiul se manifesta cu violenţă la patru autoturisme. Acestea au ars aproape în proporţie de 100%. A fost salvat parţial al cincilea autoturism, care e ars rău pe lateral. Din primele informaţii, se pare că lângă el s-a declanşat incendiul, dar vântul l-a propagat în direcţie opusă. Se pare că incendiul a plecat din partea din spate a autoturismului, pe dedesubt”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galați, potrivit (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
SUA este avertizată cu privire la un posibil atac al Statului Islamic din Afganistan. (...)
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru a făcut un anunț neașteptat. Prezentatorul TV știe ce o să facă românii la sfârșitul (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii din gimnaziu și liceu vin pe 3; cei din primar și grădiniță vin pe (...)
Ministerul Educației îmbrățișează propunerea Consiliului Național al Elevilor de a transforma cele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY