ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [13/10/2021]

 
Studiu: 6 din 10 români nu vor să se vaccineze anti-COVID. Motivele pe care le invocă cetățenii (VIDEO)
     
Studiu: 6 din 10 români nu vor să se vaccineze anti-COVID. Motivele pe care le invocă cetățenii (VIDEO)

Nu mai este un secret pentru nimeni că vaccinarea nu este văzută cu ochi buni la noi în țară. 6 din 10 cetățeni români sunt hotărâți să nu se vaccineze, potrivit unui sondaj realizat de Reveal Marketing. Românii invocă posibilele reacții adverse dar și lipsa eficienței drept motivele pentru care nu au încredere în serul anti-COVID. 6 din 10 români spun că nu vor să se vaccineze împotriva COVID-19, potrivit unui sondaj efectuat de Reveal Marketing Research. Procentul femeilor care refuză vaccinarea, mai mare ca cel al bărbaților 68% dintre cei care refuză vaccinul sunt tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 de ani. Sondajul arată că numărul femeilor care refuză să se imunizeze este mai mare în comparație cu cel al bărbaților, diferența fiind de 10 procente. 10% dintre respondenți susțin că au trecut deja prin boală, iar alții susțin că preferă să respecte măsurile de protecție pentru a nu se îmbolnăvi. Printre cei care susțin aceste lucruri se numără, în special persoane cu venituri mari, care au vârste cuprinse între 16-24 de ani. De ce nu se vaccinează românii Potrivit studiului, principalele motive pentru care românii refuză imunizarea în fața COVID-19 prin vaccinare sunt: nesiguranța cu privire la eficiența serului; temerea cu privire la reacții adverse și nesiguranța cu privire la starea de sănătate de după vaccinare. 46% sunt nesiguri cu privire la eficiența vaccinului 53% se tem de reacțiile adverse asociate cu serul 58% se gândesc la siguranța după imunizare Motivele pentru care românii ales să se vaccineze Conform sondajului, 64% dintre români s-au vaccinat pentru a nu se mai îmbolnăvi, dar si pentru a-i proteja pe cei din jurul lor. Ultimul argument a fost cel mai des invocat de persoanele cu vârste cuprinse între 35 și 44 de ani. Dorința de a-și relua activitățile a fost un alt motiv luat în calcul de mare parte dintre românii (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
SUA este avertizată cu privire la un posibil atac al Statului Islamic din Afganistan. (...)
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru a făcut un anunț neașteptat. Prezentatorul TV știe ce o să facă românii la sfârșitul (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii din gimnaziu și liceu vin pe 3; cei din primar și grădiniță vin pe (...)
Ministerul Educației îmbrățișează propunerea Consiliului Național al Elevilor de a transforma cele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY