ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [12/10/2021]

 
Soacra Simonei Halep a fost internată în spital. Care este starea de sănătate a mamei lui Toni Iuruc
     
Soacra Simonei Halep a fost internată în spital. Care este starea de sănătate a mamei lui Toni Iuruc

Genica Iuruc, soacra Simonei Halep, a fost internată la un spital din București, pentru investigații amănunțite. Mama lui Toni Iuruc a fost condusă chiar de către fiul său la unitatea sanitară. Cei doi au fost văzuți în această săptămână de paparazzi, pe străzile din Capitală. Din fericire, nu este vorba despre probleme de sănătate grave, potrivit presei de cancan. Toni Iuruc și Simona Halep locuiesc în București, într-o vilă din cartierul Primăverii. Omul de afaceri a fost văzut de mai multe ori în ultimele zile în apropierea casei, alături de mama sa. Mama lui Toni Iuruc, femeie de afaceri în București La nuntă, Genica Iuruc a avut o apariție simplă, dar foarte elegantă și feminină. Zilele acestea, surprinsă de paparazzi, mama lui Toni Iuruc a fost îmbrăcată cu un blazer negru, o cămașă albă, încălțată cu o pereche de pantofi cu toc. În urmă cu 11 ani, mama lui Toni Iuruc a rămas văduvă. Soțul ei, tatăl lui Toni Iuruc, s-a stins după o lungă luptă cu o boală necruțătoare. Soacra Simonei Halep conduce o companie ce are în proprietate mai multe spații din București, pe care le oferă pentru închiriere. De asemenea, Genica Iuruc ar mai deține și un bloc pe Aleea Privighetorilor, zontă de top din București, în apropiere de Grădina Zoo din Băneasa, plus câteva terenuri în Otopeni, unde ar fi construit o clădire de birouri și un spațiu de depozitare.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY