ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [8/10/2021]

 
Bianca Brad a fost victima unui furt, la un mall din Bucureşti
     
Bianca Brad a fost victima unui furt, la un mall din Bucureşti

Bianca Brad a  fost jefuită cumplit la mall, la scurt timp după ce a scos banii din bancomat.  Vedeta a uitat să ridice banii, iar de neatenție a profitat o tânără care nu a ezitat să își înușească rapid suma de bani. Bianca Brad a povestit, pe Facebook, întreaga întâmplare, apoi a lăsat un apel și pentru tânăra care a lăsat-o fără bani. „Mesaj pentru tângăra care, ieri, a luat din bancomat banii altcuiva!” Bună seara, tuturor! Am muuulte de povestit, dar a apărut ceva ce consider că are prioritate în a fi anunțat aici…și anume: Mă ajutați, vă rog, să-i dau unei tinere șansa de a îndrepta o greșeală pe care a făcut-o ieri? Adică să returneze banii, nu puțini, pe care i-am uitat în bancomat, ea fiind chiar în spatele meu și profitând de neatenția mea…Culmea este că atunci când m-am întors, să plec, ne-am și privit scurt, ochi în ochi… Acest lucru a fost surprins de camerele de luat vederi: s-a văzut clar că s-a uitat după mine, apoi a luat banii, s-a dus spre toalete (probabil ca să îi numere) și apoi s-a întors spre magazine. Ar fi fost grozav dacă ar fi realizat că nu e bine ce a făcut și dacă s-ar fi întors să-i înapoieze, spunând că i-a găsit uitați de cineva în bancomatul care este chiar lângă intrarea în bancă. Din păcate, mai ales pentru ea, nu a făcut-o! Deh, tentația a fost mare, în schimb moralitatea a lipsit cu desăvârşire. Am fost astăzi la Poliție și am făcut plângere. Dacă cea care i-a luat, îi returnează mâine, poimâine, am să retrag plângerea. Dacă însă nu îi va returna, fapta sa se va înscrie la penal și când o vor găsi – pentru că sunt șanse foarte mari datorită filmărilor din Mall, nu îi va fi bine…și eu chiar nu asta urmăresc. Vreau doar să se întoarcă și să fie vie…if you know what I mean. Adică să realizeze că nu e bine ce a făcut, să facă ce e corect și, mai ales să-și învețe lecția”, a scris Bianca Brad pe Facebook. Cum s-a (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY