ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2021

 
 

B1 Tv [5/10/2021]

 
Andreea Ibacka a născut. Mesajul emoționant al lui Cabral. „E a treia oară și tot leșinat și plâns”
     
Andreea Ibacka a născut. Mesajul emoționant al lui Cabral. „E a treia oară și tot leșinat și plâns”

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a ajuns la spital în decursul zilei de marți, 5 octombrie, după ce a început să aibă contracții. Ea a născut în această seară un băiețel. Andreea Ibacka a născut un băiețel Cabral a fost cel care a anunțat pe Facebook, în urmă cu doar câteva ore, că a dus-o pe Andreea Ibacka la spital. „Unde mergem noi acum? Spune!”, a întrebat Cabral. „Mergem în Băneasa. Nu mă mai face să râd. Mi-am dorit să fiu în travaliu și ce crezi? Sunt! Acum sunt între contracții. Se livrează, cred că da. Mai rămâi și tu acolo, prin cartier, poate plecăm acasă, totuși.”, a declarat actrița. La scurt timp însă, Cabral a anunțat că Andreea a născut băiețelul lor. Prezentatorul tv a anunțat că este extrem de emoționat, chiar dacă a mai trecut de încă două ori prin această experiență. „Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko (fetița lor n.r). Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris acesta pe Facebook. Cabral și Andreea Ibacka mai au acasă o fetiță, iar prezentatorul mai are o fiică din căsnicia anterioară. Cum arată Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka În urmă cu un an, Andreea Ibacka a postat și prima fotografie cu chipul fetiței sale alături de Cabral. Blondina a încercat să țină micuța departe de lumina reflectoarelor și de ochii fanilor, iar imaginea distribuită în 2020 a surprins pe toată lumea. De atunci, vedeta a distribuit în mediul online și alte imagini cu primul copil alături de Cabral. Fetița cuplului este o micuță adorabilă, care abia așteaptă sosirea pe lume a fratelui (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY