ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [28/09/2021]

 
Florin Cîțu: „Îi așteptăm pe cei de la USR să discutăm și să mergem cu această coaliție mai departe. Vom trage linie în momentul în care vor vota moțiunea alături de PSD sau AUR”
     
Florin Cîțu: „Îi așteptăm pe cei de la USR să discutăm și să mergem cu această coaliție mai departe. Vom trage linie în momentul în care vor vota moțiunea alături de PSD sau AUR”

Premierul Florin Cîțu a declarat marți că PNL va rămâne deschis pentru negociere cu cei de la USR pentru refacerea coaliției, cât timp nu vor vota o moțiune alăturid e PSD sau de AUR. Premierul a mai anunțat că va aloca 460 de milioane de lei către Ministerul Sănătății în contextul celui de-al patrulea val al pandemiei, criticând totodată că până acum pregătirea pentru o nouă explozie a număruluid e cazuri a fost „suboptimală”: „Știm în ce situație se află România astăzi, urmează o perioadă dificilă în iarnă, prețurile la energie au crescut, prețurile la construcții au crescut, am găsit deja soluții pentru acestea. Suntem în mijlocul valului 4. Astăzi am avut 11.000 de persoane infecatate. Mâine vom aloca 460 de milioane de lei din fondul de rezervă pentru Ministerul Sănătății, ceea ce arată că pregătirea valului patru a fost suboptimală în ceea ce privește medicamentele și cheltuielile pentru ATI, dar punem aceste resurse la Ministerul Sănătății pentru a arăta că nu există probleme acolo. PNL este un partid responsabil, care și-a asumat guvernarea într-o perioadă dificilă, PNL rămâne ferm în spatele președintelui și premierului în această perioadă nu este niciun fel de discuție aici. Îi așteptăm pe partenerii de la USR să vină și să discutăm și să mergem cu această coaliție mai departe. Vom trage linie în momentul în care cei de la USR vor vota o moțiune împreună cu cei de la PSD sau AUR. În acel moment PNL nu va mai negocia cu cei de la USR”, a spus Florin Cîțu. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Sean Penn și Leila George divorțează după un an de căsnicie. „Am avut o nuntă COVID…” (VIDEO)
Sean Penn și Leila George divorțează după un an de căsnicie. „Am avut o nuntă COVID…” (VIDEO)
Leila George divorțează de Sean Penn. Actrița australiană a înaintat actele de divorț la Curtea (...)
Marcel Ciolacu: Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgență, înaintea audierii din comisii! Mandatul ei este cronica unui (...)
Marcel Ciolacu: Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgență, înaintea audierii din comisii! Mandatul ei este cronica unui doliu național
Marcel Ciolacu, liderul PSD, cere retragerea propunerii Ioanei Mihăilă pentru funcția de ministru (...)
Deputatul Csoma Botond: Parlamentarii UDMR vor fi prezenți în sală, dar nu vor vota
Deputatul Csoma Botond: Parlamentarii UDMR vor fi prezenți în sală, dar nu vor vota
Miercuri, 20 octombrie 2021, parlamentarii partidului UDMR vor fi prezenți în sală la ședința (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY