ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [28/09/2021]

 
Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri financiare!
     
Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri financiare!

Alina Bădic a realizat Horoscopul pentru săptămâna săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri financiare şi cine profită de o comunicare inspirată! BERBEC Cu guvernatorul dumneavoastră (marte) în exil și conjunct cu Soarele săptămâna aceasta, totul este foarte puternic dinamizat, însă o forță subtilă pare să se interpună ori de câte ori doriți să faceți ceva. Întrebarea pe care o puneți zilele ce urmează este legată de domeniile în care vă puteți perfecționa, de elementele materiale cu care vă identificați și de scopurile pe care vi le-ați propus și încă nu le-ați atins. Indicat să vă asociați cu anumite persoane cu care aveți în comun preocupări elevate, pe tipic uranian, să luați măsuri organizatorice foarte utile, să încercați să vă poziționați corect în fața superiorilor. Mulțimea planetelor retrograde vă dă un indiciu clar – trebuie să reveniți asupra unor aspecte, pe care nu le-ați tratat corect în trecut. Așadar, orice zonă în care ceva nu mai funcționează cum trebuie poate fi reanalizată și reechilibrată energetic. Schimbați datele problemei în acele domenii care vi se pare că au devenit obositoare sau greu de pus pe picioare. Acolo ceva trebuie modificat rapid, deoarece este o sursă care consumă energie vitală. Foarte mulți nativi berbec vor da dovadă de înțelepciune în perioada următoare, se vor lăsa seduși de noi preocupări în domenii care promit venituri suplimentare, grație trigonului Marte Saturn pe semne de aer. Sunteți foarte tenace și reușiți să vă acomodați cu orice situație, indiferent cât este de provocatoare, iar discuțiile elegante cu cei cu care interacționați pot să vă ajute pe termen lung. TAUR Timpul le rezolvă pe toate… așa se spune. Însă în cazul dumneavoastră, orice amânare este de rău augur. Vă sfătuim să rezolvați din mers anumite probleme, să fiți tranșanți cu acele situații care vă dau (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Bayern Munchen și FC Barcelona, umilite. Seară neagră pentru granzii Europei
Bayern Munchen și FC Barcelona, umilite. Seară neagră pentru granzii Europei
Bayern Munchen și FC Barcelona au fost marile surprize negative ale serii de miercuri, 27 (...)
Jo visează la Tudor Chirilă: „Mi se pare cel mai sexy bărbat din țară”. Ce îi leagă pe cei doi
Jo visează la Tudor Chirilă: „Mi se pare cel mai sexy bărbat din țară”. Ce îi leagă pe cei doi
Se pare că Jo numai suferă după Juno. Artista face aluzii în mediul online că e pregătită pentru o (...)
Virgil Popescu: Plafonarea este pentru toți consumatorii. Cei circa 15 milioane de consumatori care beneficiază și (...)
Virgil Popescu: Plafonarea este pentru toți consumatorii. Cei circa 15 milioane de consumatori care beneficiază și de compensare vor plăti facturi comparabile cu cele de anul (...)
Toți consumatorii casnici care au un consum între 30 și 300 kW vor primi o compensație de 0,291 (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY