ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [28/09/2021]

 
Acum, ca s-a lansat aplicatia de amanet online, scapi de griji simplu și rapid!
     
Acum, ca s-a lansat aplicatia de amanet online, scapi de griji simplu și rapid!

Oricine poate trece la un moment dat în viață printr-un moment greu din punct de vedere financiar. Într-un impas financiar, pentru liniștea noastră este important să alegem cea mai bună și sigură opțiune prin care putem face rost de suma necesară de bani, astfel încât să nu acumulăm datorii cu care să nu putem face față. Primul gând în momentul în care o persoană are nevoie de bani, este acela de a apela la în credit bancar. Prin intermediul unui credit de nevoi personale de exemplu, se pot obține sumele necesare de bani, rambursarea fiind făcută prin rate lunare acceptabile în cea mai mare parte a cazurilor. Totuși, cei care se gândesc la această opțiune, trebuie să fie 100% siuri că pot face față cheltuielilor ulterioare când lună de lună, vor trebui să rezerve parte din venituri pentru achitarea ratelor. Există și persoane care aleg a ceară ajutorul prietenilor sau familiei, însă și în acest caz, banii respectivi trebuie înapoiați la un moment dat și că și în cazul de mai sus, trebuie să știți dacă puteți face față împrumutului respectiv. O altă soluție care nu implică neapărat restituirea sumei de bani împrumutate, este reprezentată de serviciile caselor de amanet. În cazul unei case de amanet, exista două posibilități: Fie amanetați un bun, primiți banii și ulterior în funcție de contractul semnat returnați banii respectivi plus o dobândă și primiți bunul înapoi, fie alegeți să vindeți un bun și plecați pur și simplu cu banii, fără nici un fel de obligație. În momentul în care aveți nevoie de o anumită sumă de bani, mai mare sau mai mică, în funcție de posibilitățile pe care le aveți și de valoarea bunurilor pe care sunteți dispuși să le amanetați, puteți primii banii necesari pe loc, fără nici un fel de timp de așteptare și bătaie de cap. Lucrurile sunt foarte simple în cazul unei case de amanet. Se va realiza o evaluare a bunului sau a (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Bayern Munchen și FC Barcelona, umilite. Seară neagră pentru granzii Europei
Bayern Munchen și FC Barcelona, umilite. Seară neagră pentru granzii Europei
Bayern Munchen și FC Barcelona au fost marile surprize negative ale serii de miercuri, 27 (...)
Jo visează la Tudor Chirilă: „Mi se pare cel mai sexy bărbat din țară”. Ce îi leagă pe cei doi
Jo visează la Tudor Chirilă: „Mi se pare cel mai sexy bărbat din țară”. Ce îi leagă pe cei doi
Se pare că Jo numai suferă după Juno. Artista face aluzii în mediul online că e pregătită pentru o (...)
Virgil Popescu: Plafonarea este pentru toți consumatorii. Cei circa 15 milioane de consumatori care beneficiază și (...)
Virgil Popescu: Plafonarea este pentru toți consumatorii. Cei circa 15 milioane de consumatori care beneficiază și de compensare vor plăti facturi comparabile cu cele de anul (...)
Toți consumatorii casnici care au un consum între 30 și 300 kW vor primi o compensație de 0,291 (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY