ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [28/09/2021]

 
Demisii în şcoli şi la ISJ Dolj
     
Demisii în şcoli şi la ISJ Dolj

De, ieri, au intrat pe funcţii de conducere noi directori şi inspectori şcolari. Una dintre schimbări este la o unitate de învăţământ la care trei săptămâni au fost proteste ale personalului angajat şi părinţilor, nemulţumiţi de schimbarea managerului. De ieri a fost numit un nou director, fiind al treilea în mai puţin de o lună. De asemenea, demisii şi noi numiri au fost şi la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj. A fost numit al treilea director la Filiaşi Săptămâna a început cu noi manageri şi inspectori şcolari. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, noile numiri au fost făcute ca urmare a faptului că au fost înregistrate demisii din funcţii. Una dintre schimbări a fost făcută chiar la Şcoala gimnazială Filiaşi. Directorul care conducea această şcoală, Dan Dinu, şi-a dat demisia, fiind al doilea director care a fost numit şi schimbat totodată în luna septembrie a acestui an. Funcţia de manager a fost preluată de Nicolae Daniel Petrescu, profesor titular la Colegiul „Gheorghe Chiţu” care a avut un mandat de director adjunct la Colegiul Naţional „Carol I” , care s-a terminat anul trecut. De asemenea, înainte de a fi la Colegiul „Carol I”, Nicolae Daniel Petrescu a fost pentru o perioadă director adjunct la Liceul „Ştefan Odobleja” din Craiova. La numirea în funcţia de conducere de la Filiaşi a directorului Nicoale Petrescu au fost prezenţi şi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj. Este al treilea director numit în această şcoală în mai puţin de o lună.Noul manager spune că pe primul loc vor fi elevii. „Ca director mă interesează dezvoltarea copiilor, să avem rezultate bune la examenul naţional şi la evaluarea de la clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a, dar şi la olimpiade şi la concursuri şcolare. Îmi doresc să se intre într-o stare de normalitate. Este atmosferă de lucru. Profesorii au (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
(VIDEO) Iohannis: Valul 4 se dovedește mult mai agresiv
(VIDEO) Iohannis: Valul 4 se dovedește mult mai agresiv
Președintele Klaus Iohannis susține o declarație de presă, marți, la Palatul Cotroceni, în cea mai (...)
(VIDEO) Energeticienii de la Termocentrala Ișalnița și Craiova II protestează pentru reducerea vârstei de (...)
(VIDEO) Energeticienii de la Termocentrala Ișalnița și Craiova II protestează pentru reducerea vârstei de pensionare
Energeticienii care lucrează în Termocentrala Ișalnița și Termocentrala Craiova II au protestat, (...)
Vârstnicii din Portugalia, vaccinați anti-Covid și antigripal
Vârstnicii din Portugalia, vaccinați anti-Covid și antigripal
Portugalia a demarat o campanie care se adresează vârstnicilor, simultan cu vaccinul anti COVID (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY