ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [28/09/2021]

 
Masca sub nas, sport local la Craiova
     
Masca sub nas, sport local la Craiova

Masca sub nas sau, sub barbă sau deloc – sport local la Craiova. Chiar dacă numărul oamenilor infectaţi cu COVID creşte alarmant în această perioadă, craiovenii se pare că nu mai sunt mişcaţi de acest lucru. Mulţi se plimbă în voie, în orice loc, cu masca purtată doar de formă, sub nas sau sub barbă. Incidenţa infectării cu Coronavirus a ajuns luni la 5,02 cazuri la mia de locuitori. Aşadar, ne pregătim de carantină, care va intra în vigoare când incidenţa va depăşi 6 cazuri la mia de locuitori. Cu toate acestea, foarte mulţi craioveni sunt nepăsători. De asemenea, unii sunt sceptici în ceea ce priveşte existenţa bolii, iar alţii spun că în timpul verii virusul pare să nu fi existat, dar s-a întors în această toamnă, fiindcă aşa s-a dorit. În Piaţa Mare, masca e o opţiune În locurile aglomerate din oraşul nostru pare că nu se ţine cont de Coronavirus. Piaţa Mare, de exemplu, este unul dintre spaţiile în care se adună foarte multă lume, zilnic. Legea spune că într-un astfel de spaţiu, masca de protecţie este obligatorie, atât în interior cât şi în interior. Cu toate acestea, masca este purtată de mulţi oameni, atât cumpărători cât şi vânzători, sub nas sau sub barbă. „Nu vreau să port nicio mască. O ţin aşa în caz că vine vreun control, că nu vreau să iau amendă. Toată vara nu a fost nicio carantină, era, cică, zona verde. Acum a venit toamna şi gata, s-au pus pe noi“, a spus un vânzător din Piaţa Centrală. Şi mai rău este că încă există oameni care nu cred că boala există. „Ce Coronavirus? Nu există aşa ceva! Oricum, când mi-e scris să mor, atunci mor. Doar nu o să port mască toata viaţa. Ăştea ne-au înnebunit, nu mai poţi să faci nimic fără mască şi în curând cred că nu ne mai lasă să ieşim din casă. Sunt interese mari la mijloc, nu ştiu eu“, a mai spus un bărbat care făcea cumpărături la piaţă. Nici bătrânii care vând în piaţă nu se tem de (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
OMS va sprijini România și cu 34.000 de teste RT-PCR și 200 de concentratoare de oxigen
OMS va sprijini România și cu 34.000 de teste RT-PCR și 200 de concentratoare de oxigen
Organizația Mondială a Sănătății (OMS)va sprijini România și cu 34.000 de teste RT-PCR și 200 de (...)
Craiova: Se schimbă timpii de așteptare la semaforul de la Universitate
Craiova: Se schimbă timpii de așteptare la semaforul de la Universitate
Întrucât traficul rutier pe Calea București a crescut în mod semnificativ în ultima perioadă, iar (...)
Facebook, cea mai populară platformă de social media în rândul utilizatorilor români de Internet
Facebook, cea mai populară platformă de social media în rândul utilizatorilor români de Internet
Facebook rămâne cea mai populară platformă de social media, cu o acoperire de 93% în rândul (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY