ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [27/09/2021]

 
ANCOM: Tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de rețea, în consultare publică
     
ANCOM: Tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de rețea, în consultare publică

ANCOM anunță că tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de reţea ar putea varia între 1,84 lei/stâlp/circuit (cablu)/lună, pentru stâlpii de susţinere a liniilor electrice aeriene de joasă tensiune, şi 22,62 lei/km/circuit (cablu)/lună, pentru stâlpii de susţinere a liniilor electrice aeriene de înaltă tensiune, potrivit unui proiect de decizie lansat în consultare publică. Pentru stâlpii de susţinere a liniilor electrice aeriene de medie tensiune tariful orientativ este de 3,46 lei/stâlp/circuit (cablu)/lună. Tariful orientativ propus pentru accesul furnizorilor de reţele publice de comunicaţii electronice la infrastructura fizică constând în stâlpii deţinuţi în proprietate, administrare ori concesiune de operatorii serviciului public de transport local este de 7,44 lei/stâlp/circuit (cablu)/lună. Tarifele nu conţin TVA. „Pentru a stimula dezvoltarea reţelelor de comunicaţii electronice şi a elementelor de infrastructură fizică necesare susţinerii acestora, lansăm astăzi (luni, n.r.) în consultare publică proiectul de decizie privind tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de reţea. Tarifele orientative ce au fost determinate de Autoritate pe baza principiilor prevăzute în Legea infrastructurii, în urma răspunsurilor primite din partea operatorilor de reţea şi conform reglementărilor relevante din legislaţia specială din domeniul energiei, reprezintă un reper de care trebuie să se ţină cont în cel mai înalt grad în procesul de negociere a contractelor, orice îndepărtare de la acestea necesitând o justificare adecvată”, a declarat vicepreşedintele ANCOM, Eduard Lovin, într-un comunicat. ANCOM a identificat principalii operatori de reţea care deţin în proprietate, administrare sau concesiune stâlpi care sunt/ar putea fi utilizaţi de către furnizorii de reţele publice de comunicaţii (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul (...)
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai (...)
Dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor, a declarat sâmbătă, pentru B1 TV, că România (...)
Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el (...)
Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
Premierul Ungariei, Viktor Orban, a acuzat, sâmbătă, Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în (...)
Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în (...)
Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre metodele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY