ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [27/09/2021]

 
Nicuşor Dan: Nu există un singur indicator unde Bucureştiul să fie mai rău decât în administraţia Gabrielei Firea / Noua Comisie de Urbanism, alcătuită din profesionişti, oameni care nu au făcut porcării (VIDEO)
     
Nicuşor Dan: Nu există un singur indicator unde Bucureştiul să fie mai rău decât în administraţia Gabrielei Firea / Noua Comisie de Urbanism, alcătuită din profesionişti, oameni care nu au făcut porcării (VIDEO)

Nicuşor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat luni, pentru B1 tv, că nu există nici măcar un singur indicator în privinţa căruia situaţia din Bucureşti să fie acum mai rea decât în timpul mandatului Gabrielei Firea (PSD). Dan a mai spus că în Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism vor fi numiţi profesionişti, „care nu au făcut porcării”, așa că, de acum încolo, Bucureştiul va avea o dezvoltare urbană echilibrată. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Nicuşor Dan, despre întreținerea parcurilor bucureștene „Nu există un singur indicator unde Bucureştiul sub Nicuşor Dan să fie mai rău decât era Bucureştiul sub Gabriela Firea”, a declarat Nicușor Dan în cadrul emisiunii ”Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat pe B1 tv. Acesta a spus apoi că Parcul Cișmigiu nu arăta mai bine când Gabriela Firea era Primarul General: „Bineînţeles că nu am avut bani să cumpărăm bănci noi. Dar aleile sunt măturate. Am curăţat statui, pentru că bucureştenii s-au plâns că parcul arată prost, pentru că statuile sunt murdare. De asta am curăţat statuile. Şi o să facem asta şi în celelalte parcuri. Am tuns iarba”. Dan a mai spus că angajații companiilor municipale n-au mai făcut curățenie prin parcuri după ce au aflat că societăţile respective vor fi închise. Totuși, companiile trebuiau închise deoarece practicau niște prețuri foarte mari. „Pe tot ce înseamnă întreţinere de parcuri, de exemplu, dar peste tot era la fel, Primăria plătea înainte de companii cam cu 30-40% mai puţin decât ce a plătit după. Asta e cifra globală. În piaţă, dacă vrei să coseşti metrul pătrat de iarbă, e 20 de bani. La Primărie, la Compania de Parcuri, era un leu şi mai costa încă un leu ca să strângă iarba cosită. Deci preţuri de felul acesta s-au dus în salarii de director”, a explicat Nicuşor Dan. Nicuşor (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul (...)
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai (...)
Dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor, a declarat sâmbătă, pentru B1 TV, că România (...)
Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el (...)
Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
Premierul Ungariei, Viktor Orban, a acuzat, sâmbătă, Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în (...)
Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în (...)
Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre metodele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY