ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [27/09/2021]

 
Scandalul momentului în online-ul românesc. Autorul postării controversate spune că a glumit: „Femeile disponibile pentru sex să poarte un cerculeț la rever. Două cerculețe pentru sex în grup”
     
Scandalul momentului în online-ul românesc. Autorul postării controversate spune că a glumit: „Femeile disponibile pentru sex să poarte un cerculeț la rever. Două cerculețe pentru sex în grup”

George Butunoiu, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști HR din România, a publicat în online un mini-editorial controversat. Prin intermediul acestuia a propus ca femeile să poarte la locul de muncă un cerculeț verde pe rever, dacă doresc să întrețină relații sexuale, respectiv unul roșu dacă nu prezintă interes. Pentru această postare, Butunoiu a devenit o țintă a ironiilor și a jignirilor. În cele din urmă, recrutorul a oferit o explicație pe blogul personal. De fapt, a fost vorba despre „un text ironic la adresa propagandiștilor corectitudinii politice”, a precizat specialistul HR. „Un mare concert la Festivalul Enescu, Orchestra dell’ Accademia Nazionale di Santa Cecilia cu Daniele Gatti, un mare, imens dirijor. M-am întors supărat pe olandezi și m-am apucat să scriu un text ironic la adresa propagandiștilor corectitudinii politice, a multor mișcări și activisme și militantisme ale zilelor noastre. Așa cum fac adesea, fiind într-o dispută permanentă și fățișă cu ei, încă de când au apărut. Dar ce avalanșă de indignare, de ziceai că a luat foc Internetul! Cum e posibil așa ceva, cum să ceri oamenilor să poarte așa ceva în piept? Dar ce, suntem vite ca să ne însemnăm? Și naziștii făceau la fel cu evreii. Dar iubirea? Dar sentimentele? Sufletul, domnule Butunoiu, sufletul, sufletul, sufletul nu mai are niciun rol? Crezi că totul se reduce la sex? Chiar atât de lipsit de sensibilitate poți să fii? Unii mai împăciuitori, care s-au mai și prins că e o ironie, au încercat să-mi arate cu ce am greșit: domnule Butunoiu, cu așa ceva nu se glumește! Nu poți răni sentimentele cuiva vorbind despre sex, știind că unii ar fi putut să sufere vreodată din această cauză și a lăsat traume adânci…”, a explicat Butunoiu, pe blogul său. Postarea integrală a lui George Butunoiu, care a provocat indignare în online „Mi-a venit în seara asta o (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Austriecii nevaccinați împotriva COVID-19, amenințați cu lockdown-ul
Austriecii nevaccinați împotriva COVID-19, amenințați cu lockdown-ul
Autoritățile din Austria se pregătesc să impună restricții dure persoanelor nevaccinate împotriva (...)
Cum relatează presa internaţională criza sanitară din România: Epicentrul pandemiei din Europa de Est și Balcani. Cea (...)
Cum relatează presa internaţională criza sanitară din România: Epicentrul pandemiei din Europa de Est și Balcani. Cea mai mare mortalitate din lume
Situația sanitară dezastruoasă din România este un subiect de interes pentru presa internațională. (...)
Dâmbovița: Accident rutier fatal. 3 pasageri au decedat
Dâmbovița: Accident rutier fatal. 3 pasageri au decedat
Accident rutier fatal, sâmbătă dimineață, pe DN 7, în județul Dâmbovița. Trei persoane au murit într-o (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY