ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 octombrie 2021

 
 

Observator [27/09/2021]

 
O tânără de 20 de ani care a supravieţuit atentatului din Manchester, găsită moartă în dormitor la 4 ani distanţă: „Mă doare inima, este cel mai rău coșmar”
     
O tânără de 20 de ani care a supravieţuit atentatului din Manchester, găsită moartă în dormitor la 4 ani distanţă: „Mă doare inima, este cel mai rău coșmar”

O mamă îngenunchiată de durere a povestit trauma prin care a trecut când şi-a găsit fetiţa moartă în dormitorul ei. Tânăra de 20 de ani supravieţuise atentatului îngrozitor din Manchester, de la concertul Arianei Grande, dar şi-ar fi pus capăt zilelor 4 ani mai (...)

cititi articolul complet în Observator


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Accident cumplit cu trei morți, în Dâmbovița. Un BMW a fost făcut praf de un camion pe DN7, între Slobozia Moara si (...)
Accident cumplit cu trei morți, în Dâmbovița. Un BMW a fost făcut praf de un camion pe DN7, între Slobozia Moara si Bâldana
Trei persoane au murit, în această dimineață, pe DN 7, în județul Dâmbovița, după ce mașina în care (...)
Vasile şi Andrei, îngeri păzitori pentru bătrânii şi familiile nevoiaşe din Botoşani: Pentru a primi bine, trebuie să faci (...)
Vasile şi Andrei, îngeri păzitori pentru bătrânii şi familiile nevoiaşe din Botoşani: "Pentru a primi bine, trebuie să faci bine"
Bătrâneţea este de cele mai multe ori grea. Singuri şi sărmani, bătrânii se agaţă de orice speranţă, (...)
Motoarele rachetei concepute de Space X, pornite pentru prima dată, la sol. Elon Musk speră ca prototipul să fie (...)
Motoarele rachetei concepute de Space X, pornite pentru prima dată, la sol. Elon Musk speră ca prototipul să fie lansat luna viitoare
Elon Musk este cu un pas mai aproape de împlinirea marelui său vis, o misiune cu echipaj uman pe (...)
[Toate articolele din: Observator +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY