ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [27/09/2021]

 
Pădurea Râioasa din Buftea, plină de urmele tăierilor masive din ultimii ani. Mai multe persoane, printre care și copii, au fost prinse în flagrant când tăiau pădurea de un jurnalist (VIDEO)
     
Pădurea Râioasa din Buftea, plină de urmele tăierilor masive din ultimii ani. Mai multe persoane, printre care și copii, au fost prinse în flagrant când tăiau pădurea de un jurnalist (VIDEO)

Pădurea Râinoasa din Flămânzeni, Buftea, este plină de urme ale tăierilor masive din ultimii ani, arată o investigație realizată de Expresul de Buftea, care a prins în flagrant „o echipă improvizată care tăia pădurea: doi copii, doi bătrâni”. Pădurea Râioasa din Buftea e plină de urmele tăierilor masive din ultimii ani Jurnalistul de la Expresul de Buftea a sunat la 112 atunci când i-a prins în fapt pe cei patru, însă la sosirea poliției au fost identificați și un paznic de vânătoare, un tractorist, pădurarul și niște căruțași. Deși nu exista niciun panou de lucrare la fața locului, iar cei implicați nu aveau acte la ei, l-au sunat pe șef. După câteva zile, jurnalistul a fost contactat de șeful de district, care i-a solicitat o întâlnire pentru a discuta. Cum jurnalistul i-a transmis că nu este interesat de discuții private și că e gata să îi găzduiască oricând un drept la replică, eventual cu copii după documente, șeful de district n-a mai dat niciun semn. Nu este primul caz de acest gen Ministerul Mediului a finalizat controlul pe care îl promisese în urma investigației „Genocidul stejarilor seculari”, publicată de Recorder la început de iulie. Sursele publicației susțin că raportul întocmit după terminarea anchetei propune sancțiuni drastice și vorbește despre o „destructurare” a pădurilor administrate de Ocolul Silvic Muntenia, prin încălcarea celor mai elementare reguli silvice. În concluziile raportului, anchetatorii solicită ca informațiile descoperite să fie transmise către Parchetul de pe lângă Curtea supremă. Totodată, raportul de control solicită retragerea autorizației de funcționare a Ocolului Silvic Muntenia, ceea ce înseamnă practic desființarea instituției. În plus, recent, un activist de mediu și doi jurnaliști au fost bătuți crunt când filmau un documentar despre tăierile legale de pădure în județul Suceava. Despre (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
SUA este avertizată cu privire la un posibil atac al Statului Islamic din Afganistan. (...)
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru a făcut un anunț neașteptat. Prezentatorul TV știe ce o să facă românii la sfârșitul (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii din gimnaziu și liceu vin pe 3; cei din primar și grădiniță vin pe (...)
Ministerul Educației îmbrățișează propunerea Consiliului Național al Elevilor de a transforma cele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY