ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [27/09/2021]

 
Virgil Popescu, despre compensarea facturilor la energie: Vor beneficia peste 5 milioane de gospodării. Subvenția va fi direct în factură (VIDEO)
     
Virgil Popescu, despre compensarea facturilor la energie: Vor beneficia peste 5 milioane de gospodării. Subvenția va fi direct în factură (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a explicat cum va funcționa mecanismul de compensare a facturilor la energie și spune că subvenția va fi acordată direct în factură. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Virgil Popescu, precizări despre compensarea facturilor la energie Întrebat dacă Ministerul Energiei a calcul câți oameni vor beneficia de compensarea facturilor, Virgil Popescu a explicat: „V-am spus că 5.000.172, dacă îmi aduc bine aminte, de gospodării dintr-un total de 8 milioane. Dacă înmulțim cu media pe care o avem de la Ministerul Muncii, 2,5 persoane care locuiesc într-o locuință, asta înseamnă 13 milioane de români”. „Regularizarea va fi la cinci luni de zile. Fiecare cred că poate să își gestioneze acest consum. Vrem să dăm drumul cât mai repede la acest lucru, vrem să fie cât mai simplu, să nu punem niciun om pe drumuri, să nici nu plimbăm oamenii pe la diverse autorități și nici banii între diverse autorități, iar discountul, compensarea, subvenția, cum vrem să îi spunem, să fie direct în factură, iar furnizorul să o recupereze prin deducere din taxele și impozitele pe care le plătește”, a adăugat oficialul. Întrebat ce trebuie să facă un consumator pentru a beneficia de subvenție, el a explicat: „Nu veți face absolut nimic. În factura care vă vine la sfârșitul lunii, dacă vă încadrați în acel consum, și acolo va trebui consumatorul să își gestioneze cât de cât consumul lunar, vă încadrați în acel consum, va veni factura automat. Practic, nu va trebui să facă nimic (consumatorul, n.r.), asta vrem, să fie cât mai ușor de pas”. „Vorbim de până în 200 kW lunar și între 100 și 1.200 de metri cubi anual – de ce am spus anual, pentru că 70% în general din consumul de gaze naturale e în perioada rece”, a mai afirmat ministrul (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Încă 5 pacienți COVID-19, transferați la spitale din afara țării. Medicul Emilian Imbri: Este o soluție de moment. Aceste (...)
Încă 5 pacienți COVID-19, transferați la spitale din afara țării. Medicul Emilian Imbri: Este o soluție de moment. Aceste ţări nu au mai multe paturi ATI decât (...)
Criza sanitară din țara noastră se adâncește, iar spitalele sunt de-a dreptul sufocate de pacienți (...)
Vrancea: Cutremur cu magnitudinea de peste 3 grade, sâmbătă dimineață
Vrancea: Cutremur cu magnitudinea de peste 3 grade, sâmbătă dimineață
Un cutremur cu magnitudinea de 3.3 s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 00:47,  în (...)
Stelian Ion: PNL e la mâna PSD / Klaus Iohannis a criticat vehement PSD, dar acum îl găsește frecventabil / PNDL 3 are (...)
Stelian Ion: PNL e la mâna PSD / Klaus Iohannis a criticat vehement PSD, dar acum îl găsește frecventabil / PNDL 3 are toate ingredientele unui furt (VIDEO)
Stelian Ion (USR), fost ministru al Justiției, a declarat vineri, pentru B1 TV, că ieșirea USR (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY