ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [27/09/2021]

 
Virgil Popescu, despre creșterea prețurilor la gaze: Cred că se va calma. Cred în continuare că e un joc făcut de Rusia pentru a operaționaliza mai repede Nord Stream 2. Nu cred că se va ajunge la o schemă europeană de ajutor (VIDEO)
     
Virgil Popescu, despre creșterea prețurilor la gaze: Cred că se va calma. Cred în continuare că e un joc făcut de Rusia pentru a operaționaliza mai repede Nord Stream 2. Nu cred că se va ajunge la o schemă europeană de ajutor (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Energiei, s-a arătat de părere că majorarea prețurilor la gaze naturale a fost generată de un joc pe care îl practică Federația Rusă și Gazprom pentru a operaționaliza mai repede gazoductul Nord Stream 2. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Virgil Popescu, despre creșterea prețurilor la gaze naturale Întrebat la ce majorări să se aștepte românii, oficialul a afirmat: „Sunt prețurile din piață, pe care le vedeți. Eu cred că această majorare se va calma, și am spus, și va da înapoi. Am și explicat de unde am văzut că va da înapoi în anul viitor, văzând pe prețurile de pe bursă cum se tranzacționează pe bursă începând cu iarna viitoare. Cred în continuarea că este un joc făcut de către Federația Rusă, de către Gazprom, pentru a operaționaliza mai repede Nord Stream 2”. Întrebat cum ar putea arăta un program european de ajutor pentru cetățenii care se confruntă cu facturi mai mari, ministrul Energiei a explicat: „Am vorbit la Consiliul de miniștri. Toți miniștrii între noi am vorbit, și formal, și informal, am ridicat acest aspect. Era de față comisara pe energie, Kadri Simson, dânsei i-am ridicat această problemă. Dacă mă întrebați pe mine, eu cred că fiecare stat membru – și cred că acolo se va ajunge – va trebui să respecte un principiu pe care Comisia probabil îl va reitera în zilele următoare, sau un set de principii pe care trebuie să le respecte când aplică politicile de ajutor în această perioadă. Este adevărat, comisara ne-a spus cam la toți, `aveți certificate de CO2 în țară, aveți un buget făcut de certificate de CO2, priviți și partea plină a paharului, acesta a crescut, puteți folosi banii de acolo sau din alte surse ca să puteți ajuta cetățenii`, și așa este, deci surse de finanțare avem la nivelul bugetului de stat, și certificate de CO2, și (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Sean Penn și Leila George divorțează după un an de căsnicie. „Am avut o nuntă COVID…” (VIDEO)
Sean Penn și Leila George divorțează după un an de căsnicie. „Am avut o nuntă COVID…” (VIDEO)
Leila George divorțează de Sean Penn. Actrița australiană a înaintat actele de divorț la Curtea (...)
Marcel Ciolacu: Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgență, înaintea audierii din comisii! Mandatul ei este cronica unui (...)
Marcel Ciolacu: Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgență, înaintea audierii din comisii! Mandatul ei este cronica unui doliu național
Marcel Ciolacu, liderul PSD, cere retragerea propunerii Ioanei Mihăilă pentru funcția de ministru (...)
Deputatul Csoma Botond: Parlamentarii UDMR vor fi prezenți în sală, dar nu vor vota
Deputatul Csoma Botond: Parlamentarii UDMR vor fi prezenți în sală, dar nu vor vota
Miercuri, 20 octombrie 2021, parlamentarii partidului UDMR vor fi prezenți în sală la ședința (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY