ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 octombrie 2021

 
 

ProSport [26/09/2021]

 
Pur și simplu formidabil! Un parior a dat lovitura vieții cu un bilet incredibil și a câștigat peste 7.000 de euro, cu doar 2 lei
     
Pur și simplu formidabil! Un parior a dat lovitura vieții cu un bilet incredibil și a câștigat peste 7.000 de euro, cu doar 2 lei

Un parior din România a dat o lovitură de proporții: a câștigat 7.500 de euro, cu o investiție de doar lei. Pariorul a mizat pe 8 rezultate de egalitate și toate meciurile s-au terminat X, […] Pur și simplu formidabil! Un parior a dat lovitura vieții cu un bilet incredibil și a câștigat peste (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Bogdan Mara a uitat de CFR Cluj! Ce face în timpul liber conducătorul campioanei României | GALERIE (...)
Bogdan Mara a uitat de CFR Cluj! Ce face în timpul liber conducătorul campioanei României | GALERIE FOTO
Bogdan Mara a uitat o perioadă de CFR Cluj! Fostul atacant a fost surprins alături de familie, în (...)
Iuliu Mureșan a lămurit conflictul dintre Deian Sorescu și Mircea Rednic: „Vă dați seama că acel jucător nu are ce căuta (...)
Iuliu Mureșan a lămurit conflictul dintre Deian Sorescu și Mircea Rednic: „Vă dați seama că acel jucător nu are ce căuta la echipă”
Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, a vorbit despre situația tensionată din (...)
Gigi Becali, nevoie de bani cash! Patronul lui FCSB, urmărit de probleme urgente. Cum a fost surprins în București în (...)
Gigi Becali, nevoie de bani cash! Patronul lui FCSB, urmărit de probleme urgente. Cum a fost surprins în București în prezența „aghiotantului” Ionuț Luțu | (...)
Patronul lui FCSB, Gigi Becali, a avut nevoie urgentă de bani cash, astfel că l-a luat pe Ionuț (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY