ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

News Buzău [26/09/2021]

 
Ungaria nu dă înapoi: Noi nu facem compromisuri cu privire la viitorul copiilor noștri
     
Ungaria nu dă înapoi: Noi nu facem compromisuri cu privire la viitorul copiilor noștri

Șeful diplomației ungare, Peter Szijjarto, a punctat că Ungaria nu va ceda în ceea ce privește politicile care au determinat UE să impună penalități financiare. Ungaria nu dă înapoi! Szijjarto: Noi nu facem compromisuri cu privire la viitorul copiilor noștri Declarația acestuia a fost făcut în cadrul unui interviu pentru Associated Press oferit în marja Adunării Generale a ONU desfăşurate la New York.

cititi articolul complet în News Buzău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY