ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [25/09/2021]

 
Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
     
Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”

Talibanii care conduc oraşul Herat, din vestul Afganistanului, au ucis patru presupuşi răpitori şi le-au atârnat cadavrele în public pentru a-i descuraja pe alţii, a susținut un oficial guvernamental local. Presupuși răpitori, uciși de talibani. Cadavrele lor, atârnate în public Sher Ahmad Ammar, viceguvernator al oraşului Herat, a declarat că bărbaţii au răpit un om de afaceri local şi pe fiul acestuia şi voiau să-i scoată din oraș, dar nu au reușit, fiind opriți de patrule de la periferie. A urmat un schimb de focuri în care toţi cei patru au murit, iar un soldat taliban a fost rănit. „Trupurile lor au fost aduse în piaţa principală din oraş şi atârnate ca o lecţie pentru alţi răpitori”, a spus Sher Ahmad Ammar, citat de Reuters. Acesta a precizat că victimele răpirii au fost eliberate și sunt bine. Mohammad Nazir, un locuitor din Herat, a povestit că făcea cumpărături în apropierea Pieţei Mostofiat din oraş, când a auzit un anunţ prin difuzoare: „Când am făcut un pas înainte, am văzut că au adus un cadavru într-o camionetă, apoi l-au agăţat pe o macara”. Imaginea cu trupul însângerat atârnând de macara a devenit virală pe internet. În pieptul bărbatului era prins un bilet pe care scria: „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”. Celelate cadavre ar fi fost atârnate în alte părți ale orașului. Recent, mollahul Nooruddin Turabi, reprezentant de rang înalt al talibanilor, a declarat pentru Associated Press că gruparea va restabili pedepse precum amputările şi execuţiile pentru a-i descuraja pe (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Austriecii nevaccinați împotriva COVID-19, amenințați cu lockdown-ul
Austriecii nevaccinați împotriva COVID-19, amenințați cu lockdown-ul
Autoritățile din Austria se pregătesc să impună restricții dure persoanelor nevaccinate împotriva (...)
Cum relatează presa internaţională criza sanitară din România: Epicentrul pandemiei din Europa de Est și Balcani. Cea (...)
Cum relatează presa internaţională criza sanitară din România: Epicentrul pandemiei din Europa de Est și Balcani. Cea mai mare mortalitate din lume
Situația sanitară dezastruoasă din România este un subiect de interes pentru presa internațională. (...)
Dâmbovița: Accident rutier fatal. 3 pasageri au decedat
Dâmbovița: Accident rutier fatal. 3 pasageri au decedat
Accident rutier fatal, sâmbătă dimineață, pe DN 7, în județul Dâmbovița. Trei persoane au murit într-o (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY