ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [25/09/2021]

 
Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
     
Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1

Mihai Bendeac, o sursă necontenită de surprize, va face un gest impresionant pentru un concurent pe care l-a întâlnit în al 11-lea sezon al emisiunii iUmor de la Antena 1, care va avea premiera sâmbătă, de la ora 20. Actorul i-a promis concurentului că îi va vira 10.000 de euro în cont până la finalul anului, transmite Libertatea. Mihai Bendeac i-a promis 10.000 de euro unui concurent de la iUmor „Există oameni care chiar fac asta, care se simt bine făcând bine”, a spus juratul „iUmor” ce s-a întâlnit cu un concurent de pe scena show-ului de la Antena 1. Nu mică le-a fost surpriza celor prezenți atunci când actorul și-a anunțat intențiile. „Noi urmează să mai facem o campanie de donații din carte și îți promit că până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro. Și vreau să fac public acest lucru pentru că vreau să îi încurajez și pe alții!”, a spus Mihai Bendeac Identitatea concurentului și gestul cu care l-a impresionat Mihai Bendeac vor fi dezvăluite publicului abia sâmbătă, de la ora 20, pe Antena 1, când are loc prima ediție din cel de-al 11-lea sezon al emisiunii iUmor. Așa cum ne-a obișnuit, emisiunea va cuprinde momente de stand-up, dans, teatru, magie și mimă, toate jurizate de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Invitații speciali vor fi și ei nelipsiți. Regula este simplă, un concurent merge mai departe dacă primește măcar doi de „DA” („Thumbs Up”) dn partea juriului. În fiecare ediție, oncurenții care primesc măcar două reacții favorabile de la juriu vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi, la ora 16.00. Câștigătorul ediției va fi anunțat la Observatorul de la ora 16 din ziua de luni. Fiecare ediție de la iUmor va fi însoțită de serialul iMai Mult Umor, iar din în noul sezon Vlad Drăgulin va urmări tot (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Poliția Română avertizează asupra unui nou tip de înșelaciune prin e-mail. „Acest e-mail nu este trimis de Poliția (...)
Poliția Română avertizează asupra unui nou tip de înșelaciune prin e-mail. „Acest e-mail nu este trimis de Poliția Română!”
Poliția Română avertizează asupra unui nou tip de înșelăciune ce a luat în vedere conducătorii auto. (...)
Zarug de la Asia Express a dezvăluit câte kilograme are. Concurentul a arătat dovada în timpul sezonului 4 de la Antena (...)
Zarug de la Asia Express a dezvăluit câte kilograme are. Concurentul a arătat dovada în timpul sezonului 4 de la Antena 1
Zarug și Lorelei au ajuns în Cursa pentru Ultima Șansă, în ediția de miercuri a emisiunii. Cei doi au (...)
Foxconn a dezvăluit primele sale mașini electrice. Ce viitor are Apple Car?
Foxconn a dezvăluit primele sale mașini electrice. Ce viitor are Apple Car?
Foxconn, dezvoltatorul ce produce electronice de consum pentru Apple, a dezvoltat noile sale (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY