ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [24/09/2021]

 
Vlad Voiculescu: Florin Cîțu nu a permis depolitizarea sectorului sanitar. Încet-încet va scoate fiecare om din țara asta la tablă. USR PLUS nu se va întoarce într-un guvern condus de el (VIDEO)
     
Vlad Voiculescu: Florin Cîțu nu a permis depolitizarea sectorului sanitar. Încet-încet va scoate fiecare om din țara asta la tablă. USR PLUS nu se va întoarce într-un guvern condus de el (VIDEO)

Vlad Voiculescu a reiterat, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat, că USR PLUS nu se va întoarce într-un cabinet condus de Florin Cîțu. Fostul ministru l-a acuzat pe premier că nu a permis depolitizarea sistemului sanitar că nu a permis depolitizarea sistemului sanitar și spune că încet-încet „va scoate fiecare om din țara asta la tablă”. „Dacă nu v-ați simțit încă scos la tablă de către Florin Cîțu, arătat ca vinovat pentru un lucru sau pentru altul, să știți că este o chestiune de timp. În principiu, dânsul nu este vinovat de nimic”, a declarat ironic președintele USR PLUS București, vineri seară, pe B1 tv. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Vlad Voiculescu, pe B1 tv: Florin Cîțu nu are nici maturitatea, nici responsabilitatea pentru a conduce Guvernul României „Am început guvernarea alături de Florin Cîțu și n-au trecut mai mult de câteva zile că ne-am trezit cu el folosind cuvinte „vreau”, „trebuie să se întâmple”, „am cerut”, în condițiile în care guvernul era unul colegial. Încet-încet, Florin Cîțu va scoate fiecare om din țara asta la tablă. Dacă nu v-ați simțit încă scos la tablă de către Florin Cîțu, arătat ca vinovat pentru un lucru sau pentru altul, să știți că este o chestiune de timp. În principiu, dânsul nu este vinovat de nimic, orice ar putea să iasă bine trebuie să fie în controlul dumisale total, așa cum a fost cazul campaniei de vaccinare. Dacă ceva, orice, nu merge bine, dânsul va trimite Corpul de Control, va arăta cu degetul către, iată acum, către oricine are o voce în societatea românească, fiecare trebuie să îi dea socoteală domnului Cîțu câte ore a investit, fiecare vedetă, fiecare influencer. E ceva ce, recunosc, cu greu mi-aș fi putut imagina atunci când l-am susținut – și trebuie să recunosc, și îmi pare rău, că l-am susținut pe domnul Cîțu inclusiv pentru a (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Radu Vâlcan vine cu anunțul serii. Ce se va întâmpla, de fapt, cu noul sezon din Insula Iubirii de la Antena (...)
Radu Vâlcan vine cu anunțul serii. Ce se va întâmpla, de fapt, cu noul sezon din Insula Iubirii de la Antena 1
Radu Vâlacn a făcut un anunț care i-a încântat profund pe fanii din mediul online. Prezentatorul de (...)
Israelul a detectat primul caz de infectare cu Delta Plus. Purtătorul e un copil care venea din Republica (...)
Israelul a detectat primul caz de infectare cu Delta Plus. Purtătorul e un copil care venea din Republica Moldova
Israelul a detectat un prim caz de infectare cu subvarianta Delta Plus a coronavirusului. (...)
Florin Cîțu: Guvernul va face tot ce îi stă în puteri pentru asigura cadrul juridic, după ce soluțiile concrete vor fi (...)
Florin Cîțu: Guvernul va face tot ce îi stă în puteri pentru asigura cadrul juridic, după ce soluțiile concrete vor fi stabilite cu specialiștii
Premierul interimar Florin Cîțu a ascris miercuri seara pe Facebook că Guvernul va face tot ce îi (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY