ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [24/09/2021]

 
Covid-19: Comuna Negrileşti din judeţul Bistriţa-Năsăud are o incidenţă a cazurilor de Covid-19 de 8,2 la mie
     
COVID-19: Comuna Negrileşti din judeţul Bistriţa-Năsăud are o incidenţă a cazurilor de COVID-19 de 8,2 la mie

O comună din Bistrița-Năsăud a ajuns la o rată uriașă de infectare cu COVID-19. Comuna Negrileşti din judeţul Bistriţa-Năsăud, cu puţin peste 2.400 de locuitori, are, începând de vineri, o incidenţă a cazurilor de COVID-19 de 8,2 la mie. Una dintre consecințe este impunerea carantinei de noapte. Începând cu data de 19 septembrie, comuna a trecut pragul de 6 la mie, pentru ca vineri să urce la peste 8 la mie, cu 20 de cazuri de COVID-19 confirmate în ultimele două săptămâni. În schimb, cei circa 160 de elevi de la şcoala gimnazială din Negrileşti vor fi nevoiţi să treacă, începând de luni, la sistemul de predare online, până când numărul cazurilor de COVID-19 va scădea. Alte patru comune din judeţul Bistriţa-Năsăud aveau, vineri, incidenţe cuprinse între 5,59 şi 5,04 la mie, respectiv Şieu-Odorhei, Rodna, Runcu Salvei şi Budacu de Jos. Acestea sunt urmate de oraşul Năsăud (4,82 la mie), municipiul Bistriţa (4,74 la mie), comuna Lunca Ilvei (4,56 la mie) şi comuna Monor (4,54 la mie).

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul (...)
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai (...)
Dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor, a declarat sâmbătă, pentru B1 TV, că România (...)
Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el (...)
Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
Premierul Ungariei, Viktor Orban, a acuzat, sâmbătă, Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în (...)
Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în (...)
Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre metodele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY