ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [23/09/2021]

 
Klaus Iohannis s-a pozat alături de manelistul Sorinel Puștiu la New York. Președintele României, surprins într-o companie neașteptată (FOTO)
     
Klaus Iohannis s-a pozat alături de manelistul Sorinel Puștiu la New York. Președintele României, surprins într-o companie neașteptată (FOTO)

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat o vizită oficială la New York pentru Adunarea Generală a ONU, însă miercuri seară a fost surprins într-o companie neașteptată. Șeful statului a ieșit la o mică plimbare și s-a fotografiat alături de câțiva români cu care s-a întâlnit pe stradă în „orașul care nu doarme niciodată”, iar unul dintre ei era chiar manelistul Sorinel Puștiu. Klaus Iohannis, poză cu manelistul Sorinel Puștiu la New York „La ziua tatului meu, ii ceream parerea lui Mr. President Klaus Iohannis despre noua melodie «Daca simtea-ti ca sunt fraier, m-ati fii aruncat in aer» iar el mi-a raspuns cu un zambet … voi ce spune-ti de ideea melodiei ???”, a scris Sorinel Puștiu în descrierea care însoțește fotografia. Șeful statului a avut mai multe întrevederi la New York, în marja Adunării Generale a ONU, însă evenimentele oficiale s-au încheiat miercuri, conform agendei transmise de Administrația Prezidențială. Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU: Conflictele prelungite din vecinătatea României continuă să amenințe securitatea Europei A 76-a sesiune a Adunării Generale a ONU a fost evenimentul central de pe agendă, ocazie cu care președintele Klaus Iohannis a reiterat România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli, având ONU la bază, sunt fundamentale pentru construirea unui viitor mai sigur și mai bun. Tot la New York, șeful statului a vorbit despre introducerea vaccinării obligatorii pentru anumite categorii profesionale. „Conflictele prelungite din vecinătatea României continuă să amenințe securitatea Europei. România sprijină rezolvarea pașnică și durabilă a acestor conflicte, prin negocieri politice, în cadrul formatelor dedicate. Trebuie să intensificăm eforturile și să abordăm direct amenințarea globală a terorismului, acționând în mod coordonat. România (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Poliția Română avertizează asupra unui nou tip de înșelaciune prin e-mail. „Acest e-mail nu este trimis de Poliția (...)
Poliția Română avertizează asupra unui nou tip de înșelaciune prin e-mail. „Acest e-mail nu este trimis de Poliția Română!”
Poliția Română avertizează asupra unui nou tip de înșelăciune ce a luat în vedere conducătorii auto. (...)
Zarug de la Asia Express a dezvăluit câte kilograme are. Concurentul a arătat dovada în timpul sezonului 4 de la Antena (...)
Zarug de la Asia Express a dezvăluit câte kilograme are. Concurentul a arătat dovada în timpul sezonului 4 de la Antena 1
Zarug și Lorelei au ajuns în Cursa pentru Ultima Șansă, în ediția de miercuri a emisiunii. Cei doi au (...)
Foxconn a dezvăluit primele sale mașini electrice. Ce viitor are Apple Car?
Foxconn a dezvăluit primele sale mașini electrice. Ce viitor are Apple Car?
Foxconn, dezvoltatorul ce produce electronice de consum pentru Apple, a dezvoltat noile sale (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY