ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [23/09/2021]

 
Ce vârstă are, în realitate, Oana Moșneagu, fata rea din serialul „Adela”, de la Antena 1
     
Ce vârstă are, în realitate, Oana Moșneagu, fata rea din serialul „Adela”, de la Antena 1

Oana Moșneagu este urmărit de mii de fani în serialul Adela, acolo unde interpretează rolul lui Andreei, una dintre fetele rele ale producției de la Antena 1. Mulți o știu de pe micul ecran, dar nu sunt totuși numeroși cei care știu când a început cariera brunetei în actorie și mai ales ce vârstă are în viața reală. Oana Moșneagu s-a remarcat inițial în videoclipurile celebrului artist Carla`s Dreams. Înainte de serialele de televiziune, Oana a mai jucat filmele „Taci sau Faci” și „Moromeții 2”. Primul serial în care a apărut frumoasa brunetă a fost în Sacrificiul, alături de cunoscuți actori de pe platourile de filmare de la Adela, precum: Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Mihai Călin și Marian Râlea. Ce vârstă are Oana Moșneagu, fata rea din serialul Adela În producția de la Antena 1, frumoasa brunetă are nici mai mult și nici mai puțin de 22 de ani, interpretând rolul Andreei, o fată care a crescut într-o familie săracă, dar ajunge una dintre cele mai bogate dintre din Capitală, când susține că este fiica lui Paul Andronic, interpretat de Mihai Călin. În realitate însă, Oana Moșneagu este ceva mai mare. Actrița are 31 de ani, dar nimeni nu i-ar fi dat această vârstă, având în vedere că frumusețea nativă o ajută să pară mult mai tânără. Iată și o listă cu cele mai bune seriale care vor intra în luna septembrie pe Netflix. Oana Moșneagu a terminat UNATC în 2018 Deși multă lume ar crede că are o vasă experiență în fața camerei, Oana Moșneagu a terminat Facultatea de Teatru în 2018, iar programul de master l-a terminat anul trecut. „E flatant să se creadă despre mine că am o „mare” experiență, mi s-a mai spus, dar eu nu mă simt încă demnă de această „titulatură”, aceea a unei actrițe posesoare de o vastă experiență de lucru. Într-adevăr, raportat la Mara Oprea, protagonista serialului „Adela”, care debutează pe micile ecrane cu acest rol, și care (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Focuri de arme în Prahova. Un bărbat dat în urmărire generală a fost împușcat de polițiști (VIDEO)
Focuri de arme în Prahova. Un bărbat dat în urmărire generală a fost împușcat de polițiști (VIDEO)
Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital după ce a fost împușcat de polițiștii, în județul Prahova, (...)
Prefectul de Ilfov explică cum a ajuns județul să aibă cea mai mare rată de infectare din țară. Daniel Zamfir vorbește (...)
Prefectul de Ilfov explică cum a ajuns județul să aibă cea mai mare rată de infectare din țară. Daniel Zamfir vorbește despre carantinare zonală (VIDEO)
Rata de infectare cu COVID-19 atinge cote astronomice în județul Ilfov. Şapte localități au ajuns (...)
Prefectul de Ilfov explică cum a ajuns județul să aibă cea mai mare rată de infectare din țară. Ce spune Daniel Zamfir (...)
Prefectul de Ilfov explică cum a ajuns județul să aibă cea mai mare rată de infectare din țară. Ce spune Daniel Zamfir despre carantinare zonală (VIDEO)
Rata de infectare cu COVID-19 atinge cote astronomice în județul Ilfov. Şapte localități au ajuns (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY