ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [23/09/2021]

 
Rata de infectare a ajuns la 3,65 la mie în București. Ședință la Prefectura Capitalei
     
Rata de infectare a ajuns la 3,65 la mie în București. Ședință la Prefectura Capitalei

Rata de infectare pe ultimele 14 zile a ajuns la 3,65 la mie în București, potrivit datelor publicate astăzi de Institutul Național de Sănătate Publică. Capitala a intrat ieri în scenariul roșu, după ce indicele de infectare a atins 3,3. Azi la ora 13.00 va avea loc la Prefectura Capitalei o ședință a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, pentru a decide măsurile care vor fi luate, potrivit Digi 24. În 1 septembrie rata de infectare era 0,85%. Aceasta s-a dublat în două săptămâni, ajungând la 1,68% în 14 septembrie. În 17 septembrie a fost depășit pragul de 2 la mie. Practic, rata de infectare s-a triplat în Capitală, în ultimele 3 săptămâni. În județele/localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori se instituie o serie de norme pentru desfășurarea activităților, permise doar cu participarea următoarelor categorii de persoane: vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Singurii exceptați la prezentarea dovezilor privind testul PCR sau antigen, trecerea prin boală sau vaccinarea contra Covid sunt copiii ce au mai puțin de 6 ani. Restricțiile prevăzute de Hotărârea de Guvern: 1. în spațiile închise sau deschise, competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Prefectul de Ilfov explică cum a ajuns județul să aibă cea mai mare rată de infectare din țară. Daniel Zamfir vorbește (...)
Prefectul de Ilfov explică cum a ajuns județul să aibă cea mai mare rată de infectare din țară. Daniel Zamfir vorbește despre carantinare zonală (VIDEO)
Rata de infectare cu COVID-19 atinge cote astronomice în județul Ilfov. Şapte localități au ajuns (...)
Prefectul de Ilfov explică cum a ajuns județul să aibă cea mai mare rată de infectare din țară. Ce spune Daniel Zamfir (...)
Prefectul de Ilfov explică cum a ajuns județul să aibă cea mai mare rată de infectare din țară. Ce spune Daniel Zamfir despre carantinare zonală (VIDEO)
Rata de infectare cu COVID-19 atinge cote astronomice în județul Ilfov. Şapte localități au ajuns (...)
Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
Alexandru Raicu a cucerit medalia de bronz la categoria 73 de kilograme, sâmbătă, în cadrul (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY