ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [23/09/2021]

 
Ce face Laura Lavric în pandemie ca să mai câștige un ban. Tariful pentru nunți și petreceri
     
Ce face Laura Lavric în pandemie ca să mai câștige un ban. Tariful pentru nunți și petreceri

Laura Lavric este în topul preferințelor muzicale ale românilor. Celebra interpretă de muzică populară cere și o sumă consistentă dacă vrei să îți cânte la o nuntă sau la un botez. Mai mult decât atât, în acest tarif, artista vine însoțită și de fiul său și cântă aproximativ două ore. Laura Lavric este scumpă chiar și în pandemie, mai ales că numărul evenimentelor și al spectacolelor a fost drastic afectat de măsurile sanitare. Ce face Laura Lavric în pandemie și ce tarif are pentru nunți și botezuri Chiar dacă este pandemie, artista nu și-a micșorat onorariul. Interpreta de muzică populară recunoaște că cere o sumă consistentă și că este „scumpă”, dar își justifică tariful prin timpul petrecut la concerte, dar și prin faptul că vine cu o echipă, printre care se află și fiul său. În cadrul unui interviu, interpreta a recunoscut ce sumă pretinde pentru o cântare la evenimente private. Fără să se sfiască, ea spus clar cât cere pentru două ore de cântat. Mai mult decât atât, ea spune că cine își dorește să îi cânte trebuie să scoată banii, pentru ca ea muncește tot ca în alți ani. „Nu pot să scad la bani, căci tot atâta muncesc, ca-n alți ani. Oi fi scumpă, dar cine mă vrea să deschidă punga! Merg cu fiul meu, cânt câte două ore, și luăm 3.000 de euro”, a povestit Laura Lavric pentru Impact.ro. Laura Lavric a fost infectată cu SARS-CoV-2 Cântăreața a povestit că a avut COVID-19 și că a fost la un pas să moară din cauza bolii. În iunie, ea a povestit cum s-a luptat cu temutul virus și cât de bucuroasă a fost că a scăpat. „Pe mine m-a prins, l-am făcut. Dar am stat în casă închisă, nu m-am dus la spital. Sunt convinsă că medicii din Iași mi-ar fi acordat atenție, dar nu am vrut să mă văd la tv. A fost urât, m-am simțit tare rău. Mărturisesc sincer că am simțit cum se moare”, a povestit ea. Ca Laura Lavric au fost mulți alți artiști care s-au infectat cu SARS-CoV-2, (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Trafic rutier desfășurat în condiții deosebite pe prinicipalele artere ale țării din cauza vremii (...)
Trafic rutier desfășurat în condiții deosebite pe prinicipalele artere ale țării din cauza vremii capricioase
Traficul rutier se desfășoară cu deificultate, dn cauza în condițiilor meteo nefavorabile, duminică (...)
Focuri de arme în Prahova. Un bărbat dat în urmărire generală a fost împușcat de polițiști (VIDEO)
Focuri de arme în Prahova. Un bărbat dat în urmărire generală a fost împușcat de polițiști (VIDEO)
Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital după ce a fost împușcat de polițiștii, în județul Prahova, (...)
Prefectul de Ilfov explică cum a ajuns județul să aibă cea mai mare rată de infectare din țară. Daniel Zamfir vorbește (...)
Prefectul de Ilfov explică cum a ajuns județul să aibă cea mai mare rată de infectare din țară. Daniel Zamfir vorbește despre carantinare zonală (VIDEO)
Rata de infectare cu COVID-19 atinge cote astronomice în județul Ilfov. Şapte localități au ajuns (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY