ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [22/09/2021]

 
Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
     
Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)

Premoerul Florin Cîțu, prezent în platoul B1 tv, a fost întrebat când urmează să se încheie discuțiile cu privire la comensațiile pentru factura la energie electrică, având în vedere că a fost adoptată și lege consumatorului vulnerabil. „Legea consumatorului vulnerabil va intra în vigoare de la 1 noiembrie și vor merge până la 31 martie. Vă garantez că în această iarnă vom avea grijă ca această creșre a prețurilor să nu impacteze foarte mult cetățenii, dar nici companiile mici și mijlocii. Dacă ne vom ocupa doar de cetățeni și nu ne ocupăm de companiile mici și mijlocii, veți vedea că vor crește prețurile pe partea de costuri și apoi veți vedea inflația. Soluții pentru creșterea prețului la energie electrică Avem soluții pentru ambele categorii, dar sunt soluții pe termen scurt. Problema României este că nu a crescut și nu a investit în creșterea capacității de medie, mai mult decât atât, Comisia Europeană ne cere să reducem din creșterea capacității energiei electrice care poluează. Nu mi se pare normal să închid aceste companii, fără să am ceva în loc. Asta înseamnă să devin dependent de importul de energie”, a declarat premierul Florin Cîțu, la Dosar de politician. Referitor la strategia pe care premierul o dorește de la Ministerul Energiei, Florin Cîțu a explicat că dorește un plan care să asigure siguranța în ceea ce privește energie și să prevină necesitatea importării. Florin Cîțu își dorește un plan care să asigure siguranța națională în ceea ce privește energia „Vreau o strategie care să ne asigure siguranța națională în ceea ce privește energie. Să existe securitatea națională în ceea ce privește energia electrică. În ceea ce privește gazele din Marea Neagră, vom avea Legea offshore în această sesiune parlamentară și da, gazele merg mai departe”, a anunțat Florin Cîțu. Florin Cîțu, despre creșterea prețurilor la gaze „Înțeleg că o mare parte (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul (...)
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai (...)
Dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor, a declarat sâmbătă, pentru B1 TV, că România (...)
Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el (...)
Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
Premierul Ungariei, Viktor Orban, a acuzat, sâmbătă, Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în (...)
Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în (...)
Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre metodele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY