ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [22/09/2021]

 
Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
     
Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică

Ludovic Orban s-a arătat convins că președintele Klaus Iohannis „nu manifestă public niciun fel de parti-pris” în competiția din interiorul PNL. Dacă ar face-o, spune liderul liberalilor, s-ar plasa în afara prevederilor constituționale și ar genera „efecte profund nocive” atât în PNL, cât și la nivelul opiniei publice. Ludovic Orban, despre Klaus Iohannis: Nu poate constituțional și moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul Întrebat de ce nu l-a sunat pe președintele Klaus Iohannis pentru a verifica dacă declarațiile informale transmise de presă sunt adevărate, declarații în care șeful statului și-ar fi exprimat susținerea pentru Florin Cîțu, Ludovic Orban a afirmat: „Este în Statele Unite ale Americii și nu am dat telefon. Încă o dată vă spun, Președintele României nu poate constituțional – și sunt convins că nici moral nu poate – să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul”. „Acum eu nu știu, cel puțin în pozițiile publice pe care le ia ca Președinte al României, asta chiar excede Constituția și mai ales poate să creeze o problemă în Partidul Național Liberal pentru că dacă este ales un candidat care este sprijinit de Președinte toată lumea o să zică că Președintele României a impus președintele, dacă nu este ales candidatul sprijinit de Președintele României se poate crea percepția că între Partidul Național Liberal și Președintele României a apărut o fractură, or aici eu îl cunosc bine pe Președinte, sunt convins că nu manifestă public niciun fel de parti-pris în această competiție. Dacă ar face-o, în mod evident această poziționare, pe lângă faptul că ar fi în afara prevederilor constituționale, dar ar genera efecte profund nocive atât în interiorul Partidului Național Liberal, cât și în opinia publică”, a adăugat președintele PNL. Întrebat când a discutat ultima oară cu Klaus Iohannis, Ludovic Orban a (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul (...)
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai (...)
Dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor, a declarat sâmbătă, pentru B1 TV, că România (...)
Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el (...)
Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
Premierul Ungariei, Viktor Orban, a acuzat, sâmbătă, Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în (...)
Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în (...)
Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre metodele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY