ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 octombrie 2021

 
 

Observator [22/09/2021]

 
Copiii şi tinerii, testaţi pe banii părinţilor dacă vor să meargă la cinema sau restaurant. Federaţia părinţilor: Mi se pare o prostie. Nu poţi să abuzezi de copil, înseamnă că îi închizi toate porţile
     
Copiii şi tinerii, testaţi pe banii părinţilor dacă vor să meargă la cinema sau restaurant. Federaţia părinţilor: Mi se pare o prostie. Nu poţi să abuzezi de copil, înseamnă că îi închizi toate porţile

Odată cu intrarea localităţilor în scenariul roşu, părinţii se confruntă cu o nouă situaţie revoltătoare. Copiii şi tinerii până în 18 ani trebuie vaccinaţi sau testaţi dacă vor să meargă la cinema, la restaurant sau să participe la activităţi sportive în interior. Asta în condiţiile în care la şcoală nu le sunt (...)

cititi articolul complet în Observator


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Prefectul Capitalei cere Metrorex să găsească o soluţie pentru fluidizarea traficului. Când am mers în control la (...)
Prefectul Capitalei cere Metrorex să găsească o soluţie pentru fluidizarea traficului. "Când am mers în control la metrou, am găsit staţii şi trenuri aglomerate"
Prefectul Capitalei a cerut companiei Metrorex să găsească o soluţie urgentă prin care să poată (...)
Berceanu: Furnalele metropolei lucrează în draci. Fumurile se văd de pe Parlament şi totuşi nimeni nu-şi mişcă fundul (...)
Berceanu: "Furnalele metropolei lucrează în draci. Fumurile se văd de pe Parlament şi totuşi nimeni nu-şi mişcă fundul puturos de politician"
Fostul şef al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu afirmă că "furnalele metropolei lucrează în draci", (...)
O fetiţă de 10 ani a aşteptat salvarea lângă mama care murise de frig. A fost găsită în pădure, după ore întregi de (...)
O fetiţă de 10 ani a aşteptat salvarea lângă mama care murise de frig. A fost găsită în pădure, după ore întregi de căutări, în Rusia
O fetiţă de 10 ani a fost găsită zilele trecute, într-o pădure din Rusia, tremurând lângă mama ei (...)
[Toate articolele din: Observator +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY