ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [22/09/2021]

 
Echipamente si produse profesionale de dezinfectare si protecție
     
Echipamente si produse profesionale de dezinfectare si protecție

Este foarte important să ne ferim de expunerea la bacterii și viruși, care ne pot afecta sănătatea și starea de bine. Cei care au reușit să se ferească și să rămână sănătoși, au putut realiza acest lucru prin măsuri speciale de protecție și dezinfectare, precum purtarea măștilor de protecție, spălarea atentă a mâinilor cu sapunuri antibacteriene, purtarea mănușilor de protecție, dezinfectarea suprafețelor și folosirea gelului dezinfectant, acolo unde spălarea mâinilor nu este posibilă. Produsele de curățenie și igienă sunt investiții constante pe care le facem pentru sănătatea noastră. Astfel, este important să avem în vedere o gamă vastă de soluții pentru curățenie, igienă și protecție, precum detergenți profesionali, mănuși, măști de protecție, dezinfectanți și alte echipamente. Pentru o protecție atentă, pe site-ul Sanito.ro, clienții pot găsi o gamă vastă de astfel de produse precum: măști igienice de protecție sau măști medicale / măști chirurgicale; dezinfectanți pentru mâini; mănuși de protecție variate: mănuși latex, mănuși nitril, pudrate sau nepudrate; echipamente de protecție: acoperitori încălțăminte și dispensere pentru acoperitori, acoperitori păr igienice, halate de protecție sterile, combinezoane de protecție; dezinfectanți medicali de suprafețe; săpun profesional Tork; dozatoare dezinfectanți și dozatoare săpun; gel antibacterian; covorașe dezinfectante. Personalul spitalelor și al centrelor medicale trebuie să poarte măsti de față și echipamente de protecție pentru a preveni răspândirea bolilor. Acum, fiecare persoană trebuie să poarte o mască de protecție în afara propriei locuințe. Purtarea corectă a unei măști de față ajută la prevenirea răspândirii infecției și va împiedica persoana care o poartă să contracteze germeni infecțioși aerieni. Când cineva tușește, vorbește sau strănută, poate elibera germeni în aer, care ar putea infecta alte (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Radu Vâlcan vine cu anunțul serii. Ce se va întâmpla, de fapt, cu noul sezon din Insula Iubirii de la Antena (...)
Radu Vâlcan vine cu anunțul serii. Ce se va întâmpla, de fapt, cu noul sezon din Insula Iubirii de la Antena 1
Radu Vâlacn a făcut un anunț care i-a încântat profund pe fanii din mediul online. Prezentatorul de (...)
Israelul a detectat primul caz de infectare cu Delta Plus. Purtătorul e un copil care venea din Republica (...)
Israelul a detectat primul caz de infectare cu Delta Plus. Purtătorul e un copil care venea din Republica Moldova
Israelul a detectat un prim caz de infectare cu subvarianta Delta Plus a coronavirusului. (...)
Florin Cîțu: Guvernul va face tot ce îi stă în puteri pentru asigura cadrul juridic, după ce soluțiile concrete vor fi (...)
Florin Cîțu: Guvernul va face tot ce îi stă în puteri pentru asigura cadrul juridic, după ce soluțiile concrete vor fi stabilite cu specialiștii
Premierul interimar Florin Cîțu a ascris miercuri seara pe Facebook că Guvernul va face tot ce îi (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY