ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [22/09/2021]

 
Cum să îți alegi un storcător de fructe potrivit pentru tine și familia ta
     
Cum să îți alegi un storcător de fructe potrivit pentru tine și familia ta

Alegerea celui mai bun storcător de fructe poate fi o sarcină grea, dacă te lași copleșit de diversitatea de modele de pe piață, însă poate deveni floare la ureche dacă analizezi mai multe aspecte ale acestui electrocasnic extrem de versatil. Totul este să pui în balanţă caracteristicile esenţiale de care ai nevoie pentru a alege un storcător de fructe care să vină în întâmpinarea nevoilor tale. Preţul, puterea motorului, dimensiunile și garanția oferită de producător sunt printre cei mai importanţi factori pe care trebuie să îi iei în calcul atunci când faci alegerea. Sucul de portocale este cel mai des întâlnit în materie de sucuri de fructe şi se poate face cu uşurinţă acasă, cu un storcător manual, pe care îl poți depozita inclusiv într-un sertar. Însă dacă îți dorești sucuri mai sofisticate, din fructe mai tari, ai nevoie de un storcător de fructe automat, destul de puternic. Principalele tipuri de storcătoare de fructe 1. Storcător de fructe manual Un astfel de storcător de fructe poate fi o simplă bucată de plastic sau lemn, în formă de spirală, care se introduce în mijlocul portocalei și se învârte pentru a extrage sucul. Există și varianta de presă manuală care funcționează prin apăsarea fructului pe suprafața dură. De asemenea, clasicul recipient rotund cu piesa centrală conică poate fi folosit cu succes pentru a stoarce citrice, fie că este din sticlă, porțelan sau plastic. Un astfel de storcător fructe este ieftin, ușor de curățat și rezistă mulți ani fără să se strice. Așadar, este ideal pentru utilizare rapidă, dacă vrei să obții suc de fructe pentru una sau două persoane. 2. Storcător de fructe electric Acest aparat este mai rapid și mai ușor de folosit. Apăsând fructul pe capul storcătorului, acesta începe să se miște, și astfel nu mai este nevoie să apeși. Dezavantajul este că ocupă ceva mai mult spațiu decât cel manual, (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Radu Vâlcan vine cu anunțul serii. Ce se va întâmpla, de fapt, cu noul sezon din Insula Iubirii de la Antena (...)
Radu Vâlcan vine cu anunțul serii. Ce se va întâmpla, de fapt, cu noul sezon din Insula Iubirii de la Antena 1
Radu Vâlacn a făcut un anunț care i-a încântat profund pe fanii din mediul online. Prezentatorul de (...)
Israelul a detectat primul caz de infectare cu Delta Plus. Purtătorul e un copil care venea din Republica (...)
Israelul a detectat primul caz de infectare cu Delta Plus. Purtătorul e un copil care venea din Republica Moldova
Israelul a detectat un prim caz de infectare cu subvarianta Delta Plus a coronavirusului. (...)
Florin Cîțu: Guvernul va face tot ce îi stă în puteri pentru asigura cadrul juridic, după ce soluțiile concrete vor fi (...)
Florin Cîțu: Guvernul va face tot ce îi stă în puteri pentru asigura cadrul juridic, după ce soluțiile concrete vor fi stabilite cu specialiștii
Premierul interimar Florin Cîțu a ascris miercuri seara pe Facebook că Guvernul va face tot ce îi (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY