ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 octombrie 2021

 
 

Jurnalmm [21/09/2021]

 
Ce spun avocații? Certificatul verde Covid – o absurditate
     
Ce spun avocații? Certificatul verde Covid – o absurditate

Pe 17 septembrie, Guvernul României a introdus certificatul verde printr-o hotărâre care urmează să fie publicată în Monitorul Oficial. Certificatul verde Covid (green pass), raportat la datele pe care le deținem în prezent, nu este doar o absurditate juridică ci și una medicală. Ministrul israelian al Sănătății a fost surprins recunoscând că singurul scop al acestui certificat este să pună presiune pe nevaccinați pentru a se vaccina. A se vaccina și apoi ce? Apoi să atingem 10.000 de cazuri pe zi cum are acum Israelul? Apoi să avem mai mulți vaccinați decedați prin spitale, cum se întâmplă în Marea Britanie? Mai exact, green pass-ul nu va mai fi folosit doar la circulație internațională, așa cum fusese el prezentat inițial (pentru „înlesnirea liberei circulații”) ci și pentru a participa la unele activități sociale în interiorul țării. Acum sunt „unele”, dar mâine-poimâine nu vei mai avea job fără certificatul absurdului, așa cum se întâmplă în Italia. Astfel, în judeţele/localităţile în care incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 3 la mia de locuitori şi mai mică sau egală cu 6 la mie, noile norme prevăd că activităţile sunt permise doar cu participarea următoarelor categorii de persoane: •    vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; •    care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; •    care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”. Obligația de a prezenta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY