ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

Ziarul Clujean [21/09/2021]

 
Cluj-Napoca, în scenariul 3! Rata de incidență a crescut brusc. Vin alte restricții
     
Cluj-Napoca, în scenariul 3! Rata de incidență a crescut brusc. Vin alte restricții

Cluj-Napoca intră în scenariul 3, cel mai probabil, scenariu asimilat celui roșu. Rata de incidență a ajuns marți la 3,23/1.000 de locuitori. Practic, pragul de 3/1.000 a fost atins peste noapte. Luni, incidența în Cluj-Napoca era de 2,86/1.000 locuitori. Prefectul Clujului, TASNÁDI István-Szilárd, a vorbit despre această creștere și despre ce se întâmplă în continuare. În ultimele 24 de ore, 327 persoane din județul Cluj au fost confirmate cu Covid-19. În acest moment, marți, sunt internați 346 pacienți, dintre care 33 sunt pe terapie intensivă. Dacă până joi nu scade incidența sub 3, va fi convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj. În cadrul CJSU urmează a fi emisă o hotărâre care să intre în vigoare de vineri. „Dacă joi va rămâne incidența peste, se va propune în CJSU, cu aplicabilitate de vineri, cum am procedat și data trecută”, a precizat prefectul județului Cluj, TASNÁDI István-Szilárd . Citește și … NOILE scenarii care se aplică de azi în toate orașele și comunele din județul Cluj. Hotărârea 185 a CJSU RESTRICȚII APLICATE ÎN SCENARIUL 3 a) în spațiile închise sau deschise, competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării (...)

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY