ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

Europa FM [21/09/2021]

 
DEȘTEPTAREA: Există o foarte puternică mafie a gunoaielor, spune Octavian Berceanu | AUDIO
     
DEȘTEPTAREA: Există o foarte puternică mafie a gunoaielor, spune Octavian Berceanu | AUDIO

Există o foarte puternică mafie a gunoaielor în România, iar miliarde de euro sunt în joc, spune fostul şef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu. După ce a fost schimbat ieri din funcţie de premier, Berceanu acuză presiuni politice asupra comisarilor mediu. În emisiunea Deşteptarea la Europa FM el a (...)

cititi articolul complet în Europa FM


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Klaus Iohannis, după ședința de lucru pentru gestionarea pandemiei COVID: „De luni, masca redevine obligatorie peste (...)
Klaus Iohannis, după ședința de lucru pentru gestionarea pandemiei COVID: „De luni, masca redevine obligatorie peste tot. Școlile intră în online 2 săptămâni”
Miercuri, 20 octombrie 2021, de la ora 17:30 a început la Palatul Cotroceni o ședință de lucru cu (...)
Kelemen Hunor, la Europa FM, despre posibilele măsuri anti-COVID: „Eu sunt pentru a restricționa mișcarea oamenilor (...)
Kelemen Hunor, la Europa FM, despre posibilele măsuri anti-COVID: „Eu sunt pentru a restricționa mișcarea oamenilor pentru 30 de zile, dar nu un lockdown (...)
La Palatul Cotroceni are loc o ședință în care președintele discută măsuri mai dure prin care să se (...)
Situația COVID-19 din școlile românești: 20% din numărul total de elevi și preșcolari din sistemul de învățământ studiază (...)
Situația COVID-19 din școlile românești: 20% din numărul total de elevi și preșcolari din sistemul de învățământ studiază online, indiferent de cauză
Situația epidemiologică din unitățile de învățământ preuniversitar, în data de 20 octombrie 2021, arată (...)
[Toate articolele din: Europa FM +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY