ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

Radio Crazy [20/09/2021]

 
„Câmp de maci”, „România sălbatică” și proiecție specială „Marfa și banii” la Cinema sub clar de lună
     
„Câmp de maci”, „România sălbatică” și proiecție specială „Marfa și banii” la Cinema sub clar de lună

Cu patru filme românești în program, „Cinema sub clar de lună” celebrează cinema-ul autohton în săptămâna 20-26 septembrie. Pe 21 septembrie, va rula filmul care a obținut Premiul pentru regie și Premiul Publicului la TIFF 2021, Câmp de maci, povestea unui jandarm amenințat că-i va fi dezvăluită public orientarea sexuală.Spațiul din Grădina Muzeului Național al Literaturii Române (str. Nicolae Crețulescu, nr. 8) va găzdui pe 24 septembrie și două dintre proiecțiile incluse în Noaptea Albă a Filmului Românesc: Căutătorul de vânt, cu Dan Bordeianu în rolul principal, și Marfa și banii, un eveniment special in memoriam Luminița Gheorghiu, care marchează și 20 de ani de la lansarea filmului. Vor urma, pe 25 și 26 septembrie,România sălbatică, documentarul impresionant despre natura țării noastre, în prezența echipei, și o avanpremieră a filmului Petrov‘s Flu, premiat pentru imagine la Cannes, o călătorie fabuloasă prin Rusia post-sovietică de la regizorul lui Leto și The Student, Kirill Serebrennikov.Proiecțiile vor continua în fiecare săptămână, până pe 17 octombrie. Poți consulta programul pe facebook.com/TransilvaniaFilm/.Biletele se găsesc pe: eventbook.ro/program/cinema-sub-clar-de-luna Program 21-26 septembrie Grădina Muzeului Național al Literaturii RomâneStr. Nicolae Crețulescu, nr. 8 Marți, 21 septembrie, 20:00Câmp de macir. Eugen Jebeleanu | România, 2020 | 83′Cu: Conrad Mericoffer, Alexandru Potocean, Radouan Leflahi Cristi este un tânăr jandarm din Bucureşti care a ascuns toată viaţa că este gay. Când face parte din echipa chemată să restabilească ordinea într-un cinema unde proiecţia unui film LGBT a fost oprită de un grup ultranaţionalist, unul din spectatori îl recunoaşte și ameninţă că-l va demasca în faţa tuturor…Premiul pentru regie și Premiul Publicului la TIFF 2021   Vineri, 24 septembrie20:00 Căutătorul de vântr. Mihai Sofronea | (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY