ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

Observator [20/09/2021]

 
Imagini exclusive | Momentul în care jurnaliştii sunt atacaţi de mafia lemnului. Regizorul Radu Mocanu, în stare de șoc: Ce căutam eu aici?
     
Imagini exclusive | Momentul în care jurnaliştii sunt atacaţi de mafia lemnului. Regizorul Radu Mocanu, în stare de șoc: Ce căutam eu aici?

Avem imagini în exclusivitate cu atacul din pădure, când doi jurnalişti şi un activist de mediu au fost bătuţi crunt de 20 de bărbaţi în timp ce filmau tăierile ilegale de lemn. Evenimentul a împărţit ţara: o parte e indignată de faptul că patru dintre agresori, reţinuţi iniţial de poliţie, au fost eliberaţi. (...)

cititi articolul complet în Observator


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Biletele de avion către cele mai frumoase oraşe ale Europei au devenit un chilipir: Cu doar 10 euro putem ajunge la (...)
Biletele de avion către cele mai frumoase oraşe ale Europei au devenit un chilipir: Cu doar 10 euro putem ajunge la Paris, Milano sau Viena
O evadare. Asta caută mulţi turişti într-o perioadă neagră pentru România. Cum multe ţări au deja (...)
Termoficare vs. centrală proprie: criza energetică împarte România în două. Sfatul experţilor, în iarna (...)
Termoficare vs. centrală proprie: criza energetică împarte România în două. Sfatul experţilor, în iarna scumpirilor
Criza energetică împarte România în două. Mulţi se gândesc să renunţe la sistemul centralizat din (...)
Drumul ţigărilor de contrabandă din Ucraina până în pieţele din România. Profit de patru ori mai mare la un singur pachet (...)
Drumul ţigărilor de contrabandă din Ucraina până în pieţele din România. Profit de patru ori mai mare la un singur pachet de țigări
Mulţi bani, repede şi sigur. Este reţeta traficanţilor de ţigări care sunt în stare să rişte orice (...)
[Toate articolele din: Observator +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY