ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [20/09/2021]

 
Avem speranţe de un sezon bun! SCMU Craiova, prestaţii bune la Cupa Lugoj
     
Avem speranţe de un sezon bun! SCMU Craiova, prestaţii bune la Cupa Lugoj

Weekendul care tocmai s-a încheiat a adus în prim plan un turneu amical important pentru echipa feminină de volei SCMU Craiova, dar şi pentru iubitorii sportului la fileu din Oltenia şi nu numai! Noua formaţie a lui Lucian Zlotea a participat în perioada 17-19 septembrie la ediţia a 11-a a Cupei Lugoj, un turneu de pregătire premergător startului de campionat în Divizia A1, alături de alte trei formaţii, CSM Lugoj, Bekescsaba şi Rapid Bucureşti. Gruparea din Bănie a obţinut o victorie şi două înfrângeri, dar jocul în sine a fost unul plăcut şi care oferă încredere. Succesul a venit în ultima zi, cu Rapid, scor 3-0 (25-15, 25-23, 25-22), în timp ce înfrângerile au fost înregistrate în primele două jocuri, 0-3 (14-25, 16-25, 18-25) cu CSM Lugoj şi 2-3 (26-24, 25-23, 15-25, 20-25, 10-15) cu formaţia maghiară, Bekescsaba. Lot SCMU Craiova pentru sezonul 2021/2022: Alexandra Brabete, Jelena Cvijovic, Talita Donascimento, Ramona Marciu, Anca Mănuc, Evgenija Milivojevic, Roberta Pîrvan, Laura Simoniia, Theodora Stan, Ana Stoian, Roxana Ţucmeanu, Iulia Zlotea. Jocul a contat, nu rezultatele! Tehnicianul formaţiei din Bănie, Lucian Zlotea, a vorbit cu GdS despre meciurile echipei sale de la Lugoj şi a mărturisit că gândul principal pentru acest turneu a fost de a pune la punct jocul fetelor sale şi de a exersa mai multe sisteme de joc. „Mai participaserăm la un turneu cu naţionala U18 acum două-trei săptămâni. Ştiam oarecum pe unde ne aflăm. Turneul acesta a fost o reverificare după trei săptămâni de antrenamente, să vedem dacă putem să modificăm ceea ce trebuia. Turneul a fost bun, au participat echipe puternice. Când am plecat acolo, ne-am gândit, în special, la desfăşurarea meciurilor, nu la rezultatele finale. Ne interesa foarte mult să reparăm câte puţin din ceea ce aveam de reparat şi, din fericire, au venit şi nişte (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Bobby Păunescu cere măsuri ferme pentru incapacitatea autorităților de a asigura medicamente pentru bolnavii (...)
Bobby Păunescu cere măsuri ferme pentru incapacitatea autorităților de a asigura medicamente pentru bolnavii Covid-19
Producătorul de film Bobby Păunescu a declarat, în emsiunea CULISELE STATULUI PARALEL că este (...)
Nevaccinații riscă să se reinfecteze cu COVID-19 o dată la 16 luni
Nevaccinații riscă să se reinfecteze cu COVID-19 o dată la 16 luni
Pe măsură ce cazurile de COVID-19 se înmulțesc în valul patru al pandemiei, tot mai mulți oameni (...)
19 morți, după ce un camion a lovit un microbuz, în Cairo
19 morți, după ce un camion a lovit un microbuz, în Cairo
Nouăsprezece egipteni au murit miercuri după ce un camion a lovit microbuzul în care se aflau (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY