ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [20/09/2021]

 
EXCLUSIV // AUR îl pune la zid pe Florin Cîțu: „Doar niște extremiști pot gândi atât de nedemocratic. O guvernare cu accente dictatoriale”
     
EXCLUSIV // AUR îl pune la zid pe Florin Cîțu: „Doar niște extremiști pot gândi atât de nedemocratic. O guvernare cu accente dictatoriale”

Florin Cîțu a lansat noi atacuri la adresa partidului AUR. Premierul, aspirant la funcția de președinte al PNL, a etichetat noua formațiune conservatoare drept „extremistă, fascistă și xenofobă”, iar în weekend, în cadrul unei ședințe interne, a aprobat un document prin intermediul căruia și-a susținut și în scris această poziție. „Facem apel la denunțarea imediată și totală de către USR PLUS a oricărei colaborări sau acțiuni politice comune cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), o formațiune extremistă, xenofobă și anti-europeană. Niciun partid care se pretinde democratic și pro-european nu poate intra în parteneriate de vreun fel – fățișe sau tacite – cu apologeți ai legionarismului sau ai comunismului, cu susținători ai lui Corneliu Zelea Codreanu sau Nicolae Ceaușescu”, este poziția partidului de guvernare. Reacția AUR, după acuzațiile de extremism din PNL Partidul condus de către George Simion și Claudiu Târziu a reacționat în urma poziției semnate de PNL, în ședința Biroului Politic Național (BPN), convocată de către Florin Cîțu. Rodica Boancă, senator AUR, a declarat că cei care lansează acuzațiile sunt, de fapt, adevărații extremiști, iar cel mai bun exemplu o reprezintă guvernarea Cîțu. „Cred că cea mai crasă dovadă de extremism este cea făcută chiar de PNL, pentru că doar niște extremiști ar putea să gândească atât de nedemocratic, fără să țină cont de faptul că trăim într-o democrație în care trebuie să existe mai multe puncte de vedere. Chiar dacă nu sunt agreate de toți, nu înseamnă că nu sunt corecte.  De asemenea, aceste puncte de vedere cuprind și alte zone ale societății. Dacă alegătorii dumnealor au anumite valori și principii după care se ghidează, același lucru putem spune și despre alegătorii noștri. De altfel, AUR are ca principal pilon al doctrinei sale liberatea. Libertatea de exprimare, libertatea de opinie, așa că PNL, (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Austriecii nevaccinați împotriva COVID-19, amenințați cu lockdown-ul
Austriecii nevaccinați împotriva COVID-19, amenințați cu lockdown-ul
Autoritățile din Austria se pregătesc să impună restricții dure persoanelor nevaccinate împotriva (...)
Cum relatează presa internaţională criza sanitară din România: Epicentrul pandemiei din Europa de Est și Balcani. Cea (...)
Cum relatează presa internaţională criza sanitară din România: Epicentrul pandemiei din Europa de Est și Balcani. Cea mai mare mortalitate din lume
Situația sanitară dezastruoasă din România este un subiect de interes pentru presa internațională. (...)
Dâmbovița: Accident rutier fatal. 3 pasageri au decedat
Dâmbovița: Accident rutier fatal. 3 pasageri au decedat
Accident rutier fatal, sâmbătă dimineață, pe DN 7, în județul Dâmbovița. Trei persoane au murit într-o (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY