ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 octombrie 2021

 
 

Ziarul Clujean [20/09/2021]

 
Românii, vizați din nou de RESTRICȚII! Certificatul verde intră în vigoare de astăzi
     
Românii, vizați din nou de RESTRICȚII! Certificatul verde intră în vigoare de astăzi

De astăzi, intrăm în restaurante sau în sălile de sport doar cu certificatul verde, dacă ne aflăm într-o localitate în care rata de incidența sare de 3 la mia de locuitori. Certificatul arată dacă o persoană este vaccinată anti-COVID-19, testată sau a trecut prin boală. Operatorii economici ne vor verifica cu ajutorul aplicației „Check DCC” dezvoltate de Serviciul Român de Telecomunicații (STS) prin intermediul căreia vor scana codul QR și vor vedea, astfel, vor dacă persoana respectivă este vaccinată, testată sau a trecut prin boală în ultimele 180 de zile, aceste fiind condițiile specificate în hotărârea de guvern publicată în Monitorul Oficial. Vorbim astfel despre prezentarea acestui certificat verde în cazul restaurantelor, nunților sau în cazul diferitelor evenimente, în localitățile în care rata de infectare este cuprinsă între 3 și 6 persoane la mia de locuitori. În această situație se află, în momentul de față, Satul Mare sau Timișoara, unde vor fi aplicarea aceste măsuri chiar începând de astăzi, 20 septembrie.  Post-ul Românii, vizați din nou de RESTRICȚII! Certificatul verde intră în vigoare de astăzi apare prima dată în Ziarul Clujean.

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY